Ana SayfaHaberlerTürk Hava Yolları Personel Alımı Yapacak!

Türk Hava Yolları Personel Alımı Yapacak!

Türk Hava Yolları personel alımı yapacak. Türk Hava Yolları 2017 yılının başında personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Hava Yolları’nda personel olarak çalışmak isteyen adayların ilgili pozisyonlara kriterleri doğrultusunda başvuru yapmaları gerekmektedir. Türk Hava Yolları 2017 yılında alacağı personel sayısına ilişkin rakamları da belli oldu. Bu kapsamda 4 farklı pozisyonda çalıştırılma üzere toplam 122 personel alımı gerçekleştireceği bilgisi verildi.

Türk Hava Yolları alacağı personellere ilişkin Ön lisans mezunu bölümlerinde kabin memuru alımı gerçekleştirilecekken, Lisans mezunları için Uçuş Veri Analiz Görevlisi ve alanında tecrübeli 2. Pilot adayı alımları yapacak. Yukarıda saydığımız bölüm ve pozisyonlarla ilgili olarak KPSS şartı da aranmamaktadır.

THY Personel Alımı İçin Şartlar Nelerdir?

THY personel alımlarına ilişkin şartlar arasında KPSS şartı aranmıyor. Erkekler için askerlik durumuna ilişkin de esneklik bulunmaktadır. Hem askerliğini yapanlar hem de 2 yıl tecil edebilen tüm erkek adaylar başvurularını kolaylıkla yapabilecektir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak!

Başvurular 17 Mart 2017 tarihinde yapılacaktır. Başvuru için THY sitesinde de bilgi alınabilir. Detaylı bilgi için Türk Hava Yolları Resmi web sitesi incelenebilir.

Türkiye’nin en güncel iş ilanlarına başvuru yapmak için isbul.net sitesini ziyaret edebilir, iş ilanlarına başvuru yapabilir ve aradığınız işi çabucak bulabilirsiniz.

Konuya Benzer İş İlanları

İstanbul iş ilanları
Hostes iş ilanları
Mühendis iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar