Ana SayfaHaberler3000 TL Maaş İle 1000 Aday Aranıyor!

3000 TL Maaş İle 1000 Aday Aranıyor!

3000 TL maaş ile 1000 aday aranıyor. Kulağınıza hoş gelebilir. Evet, yaklaşık 1000 aday aranıyor. Üstelik aylık maaşları ise 3000 TL. Ancak 3000 TL maaşla çalışacak eleman bulunmasında sıkıntı yaşanıyor. Nerede mi? Antalya! Akdeniz sanayi sitesi tam 1000 personel arıyor. Bu nitelikli personeller arasında yetiştirilmek üzere çıraklar ve geleceğin ustaları aranıyor. Ancak Antalya ilinde bu özelliklere sahip adaylar yok. Akdeniz sanayi sitesi kooperatifi Mehmet Öztürk’ün değindiği konular arasında en önemli unsur, genç neslin basit ve kolay işlere yönelmeleri, yaşlı ustaların bayrağı devredecek bir çıraklarının olmadığı yönünde.

Türkiye’nin 4. Büyük Sanayi Sitesi

Akdeniz sanayi sitesi ülkemizin en büyük 4. Sanayi sitesi unvanına sahip. 2500 esnaf ve yaklaşık olarak 15 bin çalışana ev sahipliği yapan sanayi sitesinde, nitelikli eleman bulmak artık çok zor. Bir atölye örneğine değinen Kooperatif başkanı Mehmet Öztürk, 10 kişilik bir çalışma atölyesinde şimdilik sadece 3 kişi çalışabiliyor. Oysa 10 kişilik ihtiyaç var ve maaşlarda oldukça tatminkar. Gençlerin kolay işlere ve memur olmaya yönelmelerinin sanayi esnafını sıkıntıya soktuğu yönünde açıklamalara da değinen Öztürk bu sıkıntının giderilmesi konusunda da çalışmaların yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Antalya İş ilanları

Antalya iş ilanları isbul.net üzerinde listelenmektedir. Sizlerde en güncel ve en yeni Antalya iş ilanlarına başvuru yapmak ve kolayca iş bulabilmek için iş ilanlara başvurularınızı yaparak iş aramalarınızı sonlandırabilirsiniz.

Konuya Benzer İş İlanları

Ön muhasebe iş ilanları
Cnc Operatörü iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar