Ana SayfaHaberler20 Türk Markası 3 Yılda 500 Mağaza Açacak

20 Türk Markası 3 Yılda 500 Mağaza Açacak

Gözler uzun bir süre İran’a uygulanan ambargonun kalkmasını izlerken, gelen sevindirici haber tüm iş dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Zengin yeraltı kaynaklarına sahip olan İran çelik sektöründe de dünya ile yarışmaktadır. İran’a uygulanan amborgonun kalkmasıyla komşu ülke ile ticari ilişkilerde gündeme oturdu.

İran’a Ambargo Kalktı, İş Dünyası Harekete Geçti

1980’li yıllarda İran ile önemli ticaret bağı bulunan çelik sektörü ise ambargonun kaldırılmasıyla ilişkilerin tırmanacağını düşünüyor. Türkiye’deki birçok yatırımcı ve iş adamı gözünü doğrudan İran pazarına dikti.

20 Türk Markası 3 Yılda 500 Mağaza Açacak

İran’a uygulanan ambargonun kalkılmasıyla hareketlenen firmalar, girişim senaryolarını yazmaya başladılar bile. Türk iş adamları ve Türk firmalarının İran’a girmesi ve yeni bir pazar payının oluşması kuşkusuz yeni iş kapıları ve yeni istihdam yaratacaktır. İşte o markalar;

Avva, Aydınlı Grup, Boyner, Chakra, Çilek, Deichmann, Derimod, Desa, E-bebek, Gizia, İGS, İmza, İnci, İpekyol, Mavi, Mudo, Penti, Perspective, So Chic, Tekzen, Tudors, Twigy, Orka Group, Vakko, Ziylan.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar