Ana SayfaHaberlerUygulamalı Teknoloji Ticarileştirme Programı Başlıyor

Uygulamalı Teknoloji Ticarileştirme Programı Başlıyor

Bilkent Cyberpark, TTGV ve The University of Texas – IC2 Institute kuruluşlarının ortak düzenlediği ve geçen yıl birincisi yapılan ve 200 üzeri başvuru almış olan “Uygulamalı Teknoloji Ticarileştirme Programı” bu yıl da yine Cyberpark’ta başlıyor. Programın tanıtımı ve ayrıntıları 10 Haziran 2014’de Bilkent Cyberpark’ta olacak.

Ülkemizde alanında uzun süre niteliğinde ilk sertifikasyon programı olarak gösterilen program, yoğun ilgiye bağlı olarak yeniden düzenleniyor. İlk düzenlenen program TTGV, The University of Texas ve Bilkent Cyberpark katılımı ile gerçekleşmişti. Sertifikasyon programına seçilmeyi başaran 40 katılımcı, 4 kişilik gruplara ayrılacak ve 12 gün boyunca yoğun bir programa dahil olacaklar. Eğitim saati ortalama 100 saatin üzerinde verilecek.

Sertifikasyon programına kendi teknolojisini ticari alanda göstermek isteyen genç girişimciler katılıyor. Eğtimde işlenen bazı konulardan başlıklar şu şekilde; fikri mülkiyet, lisanslama, pazar araştırması, teknoloji değerlemesi , satış ve pazarlama yöntem ve konuları.

Uygulama kısmına ciddi derecede zaman ayıran programda katılımda bulunanlar, kendi ürünlerinin tanıtım faaliyetlerini müşterilerle iletişime geçerek sağlama imkanına kavuşuyorlar.

Program sonunda 1. seçilen grup üyeleri, Amerika’da düzenlenecek olan 1 haftalık Teknoloji Transferi programına katılmaya hak kazanacaklar.

UTTP tanıtım toplantısı 10 Haziran 2014 14:30’da Bilkent Cyberpark B Blok Dr. Fikret Yücel konferans salonunda gerçekleşecek. Program demo uygulaması ile start alacak.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar