Ana SayfaHaberlerMEB 4200 Sözleşmeli Öğretmen Başvuruları Başladı

MEB 4200 Sözleşmeli Öğretmen Başvuruları Başladı

MEB ve Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü tarafından yürütülen ortak proje kapsamında yapılacak olan 4200 sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin başvurular başladı. 4200 sözleşmeli öğretmen atamasına kimler başvuru yapabilir? Başvuru detayları ve 4200 sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin öğrenmek istediğiniz detaylar, başvuru tarihleri aşağıda yer almaktadır.

MEB 4200 Sözleşmeli Öğretmen Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

MEB 4200 sözleşmeli öğretmen başvuruları başladı. 4200 sözleşmeli öğretmen atamalarına ilişkin başvurular 08 Kasım – 10 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Öğretmen adaylarının ilgili tarihler arasında başvurularını mutlaka yapmaları gerekmektedir. Başvuruların nerede ve hangi ortamda yapılacağına ilişkin bilgiler ise belli oldu. Başvuru tarihlerinde sonra mesai saatlerini kaçıran adaylar için ek bir imkan ve başvuru sağlanmayacaktır. Bu yüzden başvuruların zamanında yapılması gerekmektedir.

MEB 4200 Sözleşmeli Öğretmen Başvuruları Nereye Yapılacak!

Öğretmen adaylarının bilmesi gereken konulardan biri de başvuruların nereye ve hangi ortamlarda gerçekleştirileceğidir. Başvurular; İl Milli Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda yapılacaktır. Başvurularda lüzumsuz ve kalabalık olmaması adına son tarihlerde yani son güne işlemlerinizi bırakmamanızı öneririz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar