Ana SayfaHaberlerİş Bankası Lise Mezunu Personel Alımı Başladı!

İş Bankası Lise Mezunu Personel Alımı Başladı!

Günden güne gelişen bankacılık sektörü ülkemizde çeşitli alanlarda istihdam yaratmaya devam ediyor. Özel bankalar ve devlet bankaları kendi bünyelerinde personel alımlarını sürdürürken bu iş alanında Lise mezunlarına da gün doğmuş oluyor. Özellikle büyük şehirlerde iş kadrolarını açan İş Bankası Lise mezunu personel alımı ile ilgili İstanbul Tuzla ilçesinde kadrolarını açacak. Adayların başvuru yapacakları personel alımı ile ilgili ilk şart Lise mezunu olmalarıdır. Bunun yanında başvuru ve kabul koşulları ile ilgili bazı şartlar aranmaktadır.

İş Bankası Personel Alım İlanı Başvuru Süreci Hakkında

İş Bankası personel alım ilanı başvuru süreci hakkında adayların başvuru tarihlerini kaçırmamaları gerekmektedir. Başvurular 06 Aralık 2016 tarihinde yapılacaktır. Başvuru için son mesai saati 18:00 olarak belirtilmiştir. Adaylar personel alımı ve tüm başvuru süreçlerine ilişkin detaylı bilgileri İş Bankası resmi web siteleri üzerinden ya da personelin alınacağı il ilçe baz alınarak ilgili şubeden bilgi alabilirler.

İş Bankası Sınav Tarihi Ne Zaman Yapılacak!

İş Bankası personel alımı sınav tarihi de belli oldu. 2016 Aralık ayının ikinci haftasında yapılacak olan sınavın tarihi ise 14 Aralık. İş Bankası personel alım sınavı 14 Aralık 2016 Çarşamba günü İstanbul’da yapılacaktır. İlgili adaylar bu süreçten sonra sınava göre İş Bankası personeli olabilecekleridir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar