Ana SayfaHaberlerBilge Adam Huawei Yetkili Eğitim Merkezi Ünvanını Aldı

Bilge Adam Huawei Yetkili Eğitim Merkezi Ünvanını Aldı

Bilge Adam; Ürünleri ve Servisleri 140’ın üzerinde ülkeden yer alan ve kullanılan Çin Merkezli şirket Huawei’nin yetkili eğitim merkezi ünvanına sahip oldu.

Çin merkezli şirket, Bilge Adam’ı Central Asia Huawei Authorized Learning Partner (HALP) sertifikasyon programına dahil etti.

Son yıllarda büyük bir atılım gerçekleştiren Huawei firması; bilgi ve iletişim sektörüne sağladığı ürün ve hizmetler ile dünya üzerinde yer alan firmalar arasında ciddi bir konuma sahip durumda. Şirket; 20 yılın üzerindeki tecrübesini bilişim sektöründe elde ettiği deneyim ile birleştirerek; Dünya üzerinde 2 milyardan fazla kişinin veri ve teknolojiye erişimine katkı sağlıyor.

Huawei, toplamda 45 global eğitim merkezi ve 1000’in üzerinde eğitmenle, 16 farklı dilde, 1500 ilgili konu başlığı ile eğitim veriyor.

Bilge Adam; yetkili eğitim merkezi olduğu Microsoft, Dell, EMC, VMware ve Symantec gibi dünya çapında söz sahibi bilişim markaları arasına Huawei’yi de katarak, bu alandaki referanslarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar