Ana SayfaHaberler31 Bin 167 Memur Alımı Ve Başvuruları

31 Bin 167 Memur Alımı Ve Başvuruları

2016 Kasım ayı itibarı ile ortaöğretim Lise alanında toplam 31 bin 167 memur alımı için başvuru ve tüm detaylar haberimizde. 7 Kasım itibarı ile ortaöğretim mezunlarının başvuru yapabileceği tüm memur alımlarını sizler için isbul.net aracılığı ile sunuyoruz.

31 Bin 167 Memur Alımı Yapılacak!

Kasım ayının ilk haftasına girdiğimiz bu günlerde ülke genelinde Ortaöğretim ve Lise dengi okullardan mezun olan adaylar için memur alınacağı haberini siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istiyoruz. Alınacak memur sayısına ilişkin ve alınacak pozisyonlara ilişkin tüm detayları sizlerle paylaşacağız. Türkiye genelinde ve farklı illerde farklı pozisyonlarda alınacak memur sayısı birçok işsize ekmek kapısı olacak! Üstelik bu rakamın yüksek olması da önemli bir husus toplam 31 bin 167 memur alınacağı haberi tüm yurtta sevinçle karşılandı.

31 Bin 167 Memur Alımı Hangi Alanlarda Yapılacak!

31 Bin 167 Memur Alımına ilişkin hangi bölüm ve pozisyonlarda memur alınacağı belli oldu. Memur alımlarının hangi alanlarda yapılacağı merak edilen konular arasındaydı. Ancak yapılan duyuruda aşağıda yer alan alanlarda memur alımları yapılacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü10 bin Özel Harekat Polisi alımı yapılacak.
Hava Kuvvetlerine 2016 yılı itibarı ile 5 bin er alımı yapılacak
Namık Kemal Üniversitesine 119 memur alımı yapılacak
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bin 907 sözleşmeli er alımı yapılacak
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı yapılacak
İlk çıkan OHAL KHK’sı ile açılan iki üniversiteye memur alımı yapılacak
11 bin kişiye çağrı merkezlerinde iş fırsatı

Hatırlanacağı üzere Başbakanımızın açıkladığı teşvik ve destek paketlerinde çağrı merkezi sektöründe binlerce alımın alınacağına dair açıklama yapılmıştı. Yine aynı şekilde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın 2 bin çağrı merkezi personeli alımı açıklamasından sonra ilk çağrı merkezi Denizli ilinde hatta açıldı bile.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar