Ana SayfaHaberlerÜniversite Mezunlarına Müjde! İŞKUR’dan Memurluk Fırsatı!

Üniversite Mezunlarına Müjde! İŞKUR’dan Memurluk Fırsatı!

Üniversite Mezunlarına Müjde! İŞKUR’dan Memurluk Fırsatı! İstihdam seferberliği kapsamında bir yeni müjde de İŞKUR cephesinden üniversite mezunları için geldi. İŞKUR’da şuan da mevcut olarak görevine devam eden iş ve meslek danışmanı sayısı 3533’tür. İŞKUR istihdam seferberliği kapsamında Maliye bakanlığına 3000 yeni iş ve meslek danışmanı daha almak için başvuruda bulundu. Bu kapsamda İŞKUR vasıtası ile toplam 3000 yeni kadro açılacak. İş ve meslek danışmanı olarak çalışacak adayların sayısı da bu şekilde 3000 oldu.

İş ve Meslek Danışmanı Olmak İçin Şartlar Neler?

İş ve meslek danışmanı olabilmek için daha önce üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan adaylar tercih edilmekteydi. Ancak yeni düzenleme ile artık lisans mezunu her aday İş ve Meslek danışmanı olarak başvuru yapabilecek.

Sınavlar Hangi Üniversiteye Yapılacak!

Sınav başvuruları Sakarya Üniversitesinde 2 kademeli olarak yapılacak. Yazılı ve sözlü mülakat şeklinde yapılacak olan sınavın başvuru tarihleri de belli oldu. Başvuru yapacak adayların belirlenen tarihlerde başvuru yapmaları gerekmektedir.

Sınav Tarihi Ne Zaman?

İş ve Meslek danışmanlığı ile ilgili sınav Sakarya Üniversitesi’nde yapılacak. Sınav tarihi 25 Mart 2017 tarihinde olacak. Başvuru tarihi ise 19 Mart 2017 olarak belirlendi. Sınavı başarılı olarak geçemeyen adaylar 2. Sınava ücretsiz girebileceklerdir. İş ve Meslek danışmanı olarak ayrıca özel istihdam bürolarında da çalışılabilecek.

İş ve Meslek Danışmanlığı, İnsan Kaynakları ve çeşitli departmanlarda iş başvuruları yapmak istiyorsanız, Türkiye’nin en güncel iş ilanlarının yayınlandığı isbul.net’te iş aramalarınızı geçekleştirebilirsiniz.

Konuya Benzer İş İlanları

Ankara iş ilanları
Eğitim danışmanı iş ilanları
Mühendis iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar