Ana SayfaHaberlerÖğrencilere Saati 10 TL’ye Part Time İş Fırsatı!

Öğrencilere Saati 10 TL’ye Part Time İş Fırsatı!

Öğrenciler artık saati 10 TL olmak kaydı ile haftada 10 saatin üstünde çalışarak kolayca ek gelir elde edebilirler. Part Time çalışma fırsatı projesi Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından hayata geçirildi. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı Part Time Öğrenci çalıştıracağını duyurdu.

Aranan Şartlar Nelerdir?

Part Time iş fırsatına başvuru yapmak isteyen adayların Anadolu Üniversitesi öğrencisi olması ve normal öğretimde öğrenim görüyor olması gerekmektedir.
Ayrıca asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamsı gerekmektedir.
Disiplin cezası almamış olmak, kaydını dondurmamış olmak aranan şartlar arasında.

Öğrenciler Hangi Alanlarda Çalışacaklar?

Part time çalışmak isteyen ve ilgili başvuru ve mülakattan başarı ile geçen Öğrenciler fakültenin laboratuvarında ve halkla ilişkiler biriminde çalışma şansı elde edeceklerdir.

Başvuru Tarihi Ne Zaman Olacak!

Part Time iş alımına ilişkin adayların ilgili tarihe kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kısmi zamanlı öğrenci alımı başvuruları 2 Aralık 2016 tarihine kadar alınacaktır.

5 Aralık tarihinde de mülakat yapılacaktır. Mülakat sonrasında başarılı olanlar işe başlayacaklardır. Adaylar başvuru formu, öğrenci belgesi, ders programı, özgeçmiş ve bir fotoğraf ile birlikte fakülte dekanlığına başvuru yapabilecekler.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar