Neslihan Kor

Merhaba ben Neslihan Kor.İnsan Kaynakları asistanı olarak İzmir’de Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden birinde stajyer olarak çalışmaya başladım. Stajyer olarak çalışmaya başladığım haftalarda zorunlu stajım bittikten sonra nasıl iş bulurum diye kara kara düşünmeye başladım. Kuzenlerim İstanbul’da okudukları için İstanbul iş olanakları daha fazlaydı ve benim İzmir’de çalışmaktan, İzmir’de iş bulmaktan başka bir çarem yoktu. Çevreden arkadaşlarıma iş aradığımı bildirdim. Staj yaptığım yerde kalırım ümidim ne yazık ki suya düşmüştü. Artık yeni bir iş bulmam gerekiyordu. İş arayışlarım için önerilen tüm sitelere neredeyse tek tek özgeçmiş oluşturdum.

İzmir İş ilanlarına başvurularımı yaptım. Ama ne arayan oldu ne de soran. Artık iş bulamamaktan epey bir sıkılmış ve yorulmuştum. Hani gerçekten tam da vazgeçtiğim noktada internet üzerinden gezinirken sosyal medya üzerinde bir iş ilanı gözüme takıldı. Heveslenmedim tabi. Linkine tıkladığımda beni isbul.net sayfasına getirmişti. Ne de olsa bir işim yoktu. Üyelik sayfasından üye olmaya başladım. Sonra ilana başvuru yaptım. Sayfayı kapattım. Aradan 2 gün geçmişti. Telefonum çaldı ve beni işe çağırdılar. Şimdi çalışıyorum. İnsan Kaynakları alanında da epey yol kat ettim.

Bu yolculuğumda bana yol gösteren isbul.net’e çok şey borçluyum. Sizlerde umudunuzu asla kaybetmeyin. Umudun kaybolduğu noktada daima yeni bir umut vardır.

Konuya benzer iş ilanları

İnsan kaynakları iş ilanları
İzmir iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar