Gülsüm Özdemir

Merhaba ben Gülsüm Özdemir.Dünyanın en zor hallerinden biri de işsizlik. Dünya üzerinde tüm kentlerde en büyük sorunlardan bir de işsizlik. Bu güne kadar aklınıza gelebilecek tüm işlere başvuru yaptım. Beğenemeyeceğim, asla dediğim işlerin kapısının önünden geçtim. Cebimdeki 3-5 kuruşu da iş görüşmelerine gide gele harcama durumunda kaldım. En son 1 hafta boyunca hiç iş bakmadım. Çünkü bir yerden sonra bıkkınlık geldi. Ne olacaksa olsun dedim. Evden dışarı çıkmıyordum. Kısa bir süre telefon, tablet ve bilgisayarda uzak durdum.

Bir arkadaşım bana sosyal medya zerinden link paylaştı. Sonra linke baktım ama çok önemsemedim. Sonra akşam linke tıkladığımda sayfa beni isbul.net adresine yönlendirdi. Girip hemen CV oluşturdum. Bir değil birden fazla pozisyona başvuru yaptım. Hızlı dönüş oldu. Özgeçmişim ne zaman bir firma tarafından görüntülense heyecan duyardım. Sonra mülakata çağırıldım.

Uzun süredir aynı işte çalışıyorum. Geçen gün yine özgeçmişimin birçok firma tarafından görüntülendiğini görünce aklıma gelmişken şükranlarımı isbul.net ekibine iletmek istedim.

Konuya benzer iş ilanları

Eğitim Danışmanı iş ilanları
Ön muhasebe iş ilanları
Temizlik elemanı iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar