Ana SayfaMakalelerKristal Elma Heyecanı Eylül’De

Kristal Elma Heyecanı Eylül’De

Dünyanın 2.büyük pazarlama iletişimi ve yaratıcılık festivali olan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali 17 ile 19 Eylül arasında Santral İstanbul’da düzenlenecek.

Türkiye’nin en büyük pazarlama etkinliğinde Kristal Elma Festivali; Reklam, Medya, Pazarlama ve İletişim sektörlerinde yer alan firmaların tamamını bir araya getirecek. Etkinlikten sorumlu Reklamcılar Derneği; Festivale, Türkiye’den ve Türkiye dışından toplamda 7500 üzeri delegenin katılacağını bildirdi.

Eylül ayının ortasında başlayacak olan festivalde 100 üzeri liderin konuşma yapması, 80’den fazla konferans, panel, forum ve eğitim organizasyonları yapılacağı öngörülüyor.

Bu sene 30. Yıl Kutlanacak

Reklamcılar Derneği Başkanı Alper Üner, 2013 yılında format ve konsept değişikliği yaşayan Kristal Elma’nın bu değişimden sonra büyük bir ilerleme kaydettiğini ifade etti. Üner Festival süresince, yenilikçi ve cesaret sahibi yaratıcılığı mükafatlandırmanın yanında; Uluslar arası ve Yerli konuşmacıları da ağırlayacaklarını vurguladı. Festivalde ayrıca 30. Yıl Belgeseli ile güçlü fikirlerin neleri gerçekleştirebildiği de katılımcılara anlatılacak.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar