Ana SayfaMakalelerKariyerinize Uyan Spor Branşları

Kariyerinize Uyan Spor Branşları

İnsanlar vasıflarına, kişiliklerine uygun işleri aramak için uğraşırlar. Çalışma hayatında gösterdiğiniz karaktere göre size uyan spor ve egzersizleri bulabilme imkanınız olduğunu biliyor muydunuz?

Forbes dergisinin oluşturduğu kişiliğinize uyan spor branşları ve egzersizleri listesi, bu konuda ilginç ve bir o kadar da bağlantılı öneriler sunmakta;

Mücadeleciler

Meslekleri: Satış ve Satış Danışmanlığı, Avukat, Savcı, Yatırım Uzmanı

Önerilen programlar: Kardiyo ve Koşu, Boks, Squash, Tenis. Bu sporların ortak özelliği mücadele gerektirmeleri ve kişinin kendisini kanıtlamasına imkan sağlayacak ortamı oluşturmalarıdır.

Dışa Dönük

Meslekleri: Turizm ve Seyahat, Pazarlama, Halkla İlişkiler

Önerilen programlar:Koşu, Basketbol, Futbol. Bu sporların ortak özelliği dışa enerjiyi verecek ve bu enerjiyi göstertecek ortamı oluşturmalarıdır.

İçe Dönük

Meslekleri: Bilim adamı, Arşiv uzmanı, Yazılım mühendisi

Önerilen programlar: Yüzme, uzun mesafe koşusu, doğa yürüyüşleri ve yoga. Bu sporların ortak özelliği sessizlik, düşünebilme ve dengeli enerji harcamayı sağlayacak imkanları sunmalarıdır.

Mükemmelliyetçiler

Meslekleri: Cerrah, Doktor, Mimar, Muhasebe ve Finans Sorumlusu

Önerilen programlar: Golf, tenis ve baseball. Bu sporlarda dikkatli, titiz hareket ederler ve mükemmeliyetçilik duygusunu yakalarlar.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar