Ana SayfaHaberlerİstanbul Trafiğini isbul.net Çözecek!

İstanbul Trafiğini isbul.net Çözecek!

Milyonlarca insanın ve kültürün aynı çatı altında yer aldığı mega kent İstanbul’un iş trafiğini isbul.net çözecek.

Avrupa’nın başkenti İstanbul; sanayisi, ekonomisi, kültürel değerleri ve tarihi mirası ile yaklaşık 22 milyon insana ev sahipliği yapmaktadır. Bu metropolde yaşayan insanların en somut problemlerinden biri de doğru zamanda, doğru yerde, yormadan, talepleri doğrudan karşılayabilecek, çözüm üretebilecek, iş bulma süreçleridir. 

İsbul.net yenilenen ara yüzü, “Yakınımda İş Bul Özelliği” ile İstanbulluların rahat bir nefes almasını sağlayacak.  Yakınımda İş Bul özelliği ile dünyada bir ilke imza atan isbul.net; iş arayan adaylara en yakın işi en hızlı şekilde bulmasına imkan sağlayacak. Kullanıcılar “Yakınımda İş Bul özelliğini” kullanarak kilometre bazında en yakın olan iş ilanlarını görüntüleyebilecek ve ilanlara en hızlı şekilde başvuru yapabilecek. Böylece İstanbul’un trafik sorunu çözülmüş olacak.

İş arayan adaylara ve eleman arayan firmalara yönelik altyapısını eksiksiz olarak tamamlayan isbul.net, İstanbul’un trafiğine yepyeni bir soluk getirecek.

Herkesçe bilinen klişe yöntemleri geride bırakarak, yeni ufuklarla, sağlam adımlarla İstanbullara merhaba diyen isbul.net, iş bulma süreçlerine ilişkin sizleri yeni bir perspektiften bakmaya davet ediyor.

İsbul.net yönetim kurulu başkanı Ömer Gezer, “ Küresel ekonomik krizin dalgalarının tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisinin görüldüğünü, ancak 1 Kasım tarihinden sonra ülkemizde yapılan genel seçimlerin ardından bu dalganın kırıldığını” belirtti.  isbul.net’in tamamıyla ihtiyaçtan ve sektörde ciddi eksikleri kapamaya yönelik olarak ortaya çıktığını da vurgulayan Ömer Gezer, “Dünyada ilk ve tek olan Yakınımda İş Bul Özelliği” ile tüm kullanıcıların bu uygulamaya hayran kalacaklarını söyledi.  

Kurulduğu günden bu yana sağlam temellerle hedeflerine ulaşmayı amaçlayan isbul.net, bu başarısını “yeniliklere açılan kapı olarak” tanımlamakta.  Başta büyük şehirler olmak üzere, Türkiye’nin her noktasına hizmet vermeyi sürdüren isbul.net hedeflerine ulaşmayı başararak grafiğini yükseltti.

 

 

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar