Ana SayfaMakalelerİstanbul İş İlanları İlk Sırada!

İstanbul İş İlanları İlk Sırada!

İstanbul iş ilanları ilk sırada yerini aldı. Yapılan araştırmalar sonucunda ve isbul.net Şubat 2017 verilerine bakıldığında en çok iş ilanı yayınlayan il İstanbul oldu. İstanbul turizm, kültür, sanayi merkezi. Bu yüzden Türkiye geneli iş ilanları dağılımlarına baktığımız zaman en çok iş ilanlarının yayınlandığı şehir İstanbul oldu. İstanbul iş ilanları Avrupa yakasında ve Anadolu yakasında bile farklılıklar gözetmeye başlamıştır. En çok iş ilanı yayınlayan yaka Avrupa yakası oldu. Son 5 yılda ise 2. Sırayı Kocaeli-Gebze almış durumda. Peki, iş ilanlarının ağırlıklı olduğu sektör ve pozisyonlar nelerdir?

Hizmet Sektörü İlk Sırada Yer aldı

Hizmet sektörü İstanbul iş ilanları arasında ilk sırada yerini aldı. Hizmet sektörüne bağlı en çok iş ilanı yayınlanan pozisyonlar arasında “Ev Temizliği ve Temizlik” ilk sırada yerini aldı. Hizmet sektöründe öne çıkan pozisyonlardan biri de” Bakıcılık” oldu.

Pozisyon Liderliği Güvenlik İş İlanlarında!

İstanbul iş ilanları arasında pozisyon liderliğini Özel Güvenlik iş ilanları kaptı. Son yıllarda İstanbul’da inşaat alanlarının yaygınlaşması ve alışveriş merkezlerinin artmasından dolayı Güvenlik Görevlisi ve Gözetim Görevlisi pozisyonları ön plana çıkmış bulunmaktadır.

Gayrimenkul Danışmanlığı Gözde Pozisyonlar Arasında Yerini Aldı

Gayrimenkul Danışmanlığı 2006 ve 2017 yılının en gözde meslekleri arasında yerini aldı. İstanbul’da konut sektörünün geniş kitlelere yayılması Gayrimenkul Danışmanı, Emlak Danışmanı gibi pozisyonların yaygın olarak aranmasına neden olmuştur.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Çağrı merkezi müşteri temsilciği pozisyonu 2016 yılında zirvede olan meslekler arasında olup, 2017 yılında bu oranların daha da büyüyeceği yönünde beklenti bulunmaktadır. Çağrı merkezi ya da Çağrı merkezi satış temsilcisi olarak yayınlanan ilanlar oldukça fazladır.

Ön Muhasebe İş İlanları

Muhasebe ve ön muhasebe alanında çok sayıda iş ilanı yayınlanmıştır. 2017 yılında İstanbul’da hem Anadolu yakasında hem de Avrupa yakasında yüksek sayıda iş ilanları yayınlanmış oldu. Ön muhasebe alanındaki talepler en çok lise ve ön lisans mezunları için ve çoğunlukla bayan adaylar tercih edilerek yayınlanmıştır.

Konuya Benzer İş İlanları

Ön muhasebe iş ilanları
Çağrı merkezi müşteri temsilcisi iş ilanları
Gayrimenkul danışmanı iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar