Ana SayfaHaberlerisbul.net İstihdamın Zirvesinde!

isbul.net İstihdamın Zirvesinde!

Ülkemizin en prestijli kurumsal firmaları 5-6 Aralık 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan Boğaziçi İstihdam Zirvesinde buluşuyor. Bu zirvede “iş bulmanın net adresi isbul.net’te” standı ile iş arayan adaylarla ve eleman arayan firmalara destek olmak için yer alıyor.

Boğaziçi İstihdam Zirvesi, yerel yöneticilerin, ülkemizin önde gelen iş adamlarının, eğitimcilerin, İnsan Kaynakları yöneticilerinin ve birçok kurumsal firmanın katılımı ile Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde 5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında düzenlenecektir. Boğaziçi İstihdam Zirvesi’ni Üsküdar Belediyesi adına Üsküdar İstihdam Merkezi, İŞKUR işbirliği ile planlamakta ve yürütmektedir.

Bu yıl birbirinden farklı kurumsal firmalara ev sahipliği yapan zirvede katılımcı firmalar arasından isbul.net dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Hem iş arayanlara, hem de eleman arayan firmalara yönelik olarak tasarlanan ve hayata geçirilen “Yakınımda İş Bul” projesi herkes tarafından ilgi gördü. Yakınımda iş bul özelliği sayesinde artık iş arayan adaylar kolaylıkla yakınında iş arayabilecek ve bulduğu işi haritadan görebilecek.

“İstanbul Trafiğini Biz çözeceğiz” sloganı ile zirveye damgasını vuran isbul.net, gelişen altyapısı sayesinde, yeni, kolay ve son teknolojiyi kullanarak iş arama Stratejilerine yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyor. Dünyada ilk ve tek olan “Yakınımda iş bul” özelliğini kullanarak iş arayan adayalar bu eşsiz uygulamanın keyfini sürerken, eleman arayan firmalarda lokasyonlarına yakın doğru ve kalifiye eleman bulmanın rahatlığını hissedecek. Böylece İstanbullular için iş trafiği yepyeni bir boyut kazanacak.

İsbul.net’in uygulama ve hizmetlerini daha yakından tanımak için sizleri de 5-6 Aralık 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan Boğaziçi İstihdam Zirvesine bekliyoruz.

Boğaziçi İstihdam Zirvesi, içerisinde yapılacak etkinliklerle, renkli görüntülere sahip olacak bir fuar niteliğindedir. 6 farklı üniversiteden 1.000’e yakın 3. ve 4. sınıf üniversite öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşecek olan zirvede, konukları ve katılımcı firmaları ile istihdam odaklı yaklaşım ile hareket eden bu sosyal etkinliğe hepinizi davet ediyoruz.  

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar