Ana SayfaHaberlerisbul.net ile İstanbullular Yakınında İş Buluyor!

isbul.net ile İstanbullular Yakınında İş Buluyor!

İstanbul trafiğini çözmek adına pek çok projenin ortaya atıldığı son yıllarda, bir yeni proje ile isbul.net, iş arayan adaylar ile işveren firmaların karşısında!

Pek çok uzmana göre trafiğin en önemli sebeplerinden biri de özellikle İstanbul’da işe gidiş ve işten dönüş saatlerinde yaşanan yoğun iş trafiği. Bu trafik özellikle İstanbul’da yaşayanların ev ve iş yerleri arasındaki uzaklıklardan kaynaklanıyor. İşte isbul.net ilk defa “Yakınımda İş Bul” uygulaması ile bu trafik sorununun kaynağına indi!

Trafik sorununu çözmek için isbul.net, Türkiye’de ilk ve tek olan yepyeni bir özellik ile üyelerini buluşturdu. Konuyla ilgili proje yöneticisi Yücel Sarıçiçek, “İş arayan adaylar, isbul.net’in  “Yakınımda İş Bul” özelliği ile kendi lokasyonlarına en yakın ve kendilerine en uygun iş ilanlarını bir tıkla listeleyebilir, yakın çevrelerinde bulunan ilanlara hemen başvuru yapabilir. Ayrıca ülkemizde ilk defa kullanılan bu özelliğin mobil uygulaması ile adaylar, kendi lokasyonuna kilometre bazında uzaklık belirleyip, yakınlarında olan işleri harita üzerinde de görüntüleyebilir.” dedi.

Özellikle iş arayan adayların yüzünü güldüren ve pek çok kişi tarafından oldukça pratik kullanımının olduğu belirtilen “Yakınımda İş Bul” özelliği, böylece İstanbul trafiğini de çözüme kavuşturacak! 

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar