Ana SayfaHaberlerÇalışmayan Kadınlar Evde Kendi İş İmkanınızı Yaratabilirsiniz!

Çalışmayan Kadınlar Evde Kendi İş İmkanınızı Yaratabilirsiniz!

Eğitim konusunda lise veya üniversite hayatınız olumsuz geçmiş ve sonrasından işsizlikle yüzyüze kalmış; ya da doğum sonrasında meslek hayatınıza biraz ara verdikten sonra tekrar iş hayatına atılmak isteseniz de birçok firmanın reddine uğramış olabilirisiniz.Durum böyle olunca kurtarıcı bir çözümle evde kendi iş imkanınızı yaratabilirsiniz ve bununla da ufak bütçeler elde edebilirsiniz.

Orta veya büyük ölçekli kurumsal firmalar çalışma hayatına geri dönmek isteyen kadınlar veya erkekler için zamanla yeteneklerinin köreldiği düşünür. Bu nedenlerle baş etmek ve tekrar iş hayatına atılmak büyük bir çaba ve sabır isteyebilir.

Başvuru yaptığınız şirketlerden geri dönüş alamıyorsanız, evde hem kendi bütçeniz adına iyileştirici bir etkinin yanı sıra hem de hobi olarak vakit geçirmenizi sağlayacak ufak tefek işleri aktivite edinebilirsiniz.

Evde Yapabileceğiniz Aktiviteler

Doğal reçel yapımı

Sağlıklı beslenme şekillerini kendinize alışkanlık edindiyseniz veya doğal yiyecekler ile ilgileniyorsanız bu iş tam size göre! Evinizde böğürtlen, kayısı, portakal, üzüm, çilek, incir, ayva vb. gibi reçel çeşitlerini yapıp, satış yapabilirsiniz. İlerleyen dönemde reçelleriniz birçok kişi tarafından beğenildiğinde küçük bir işletme sahibi bile olabilirsiniz.

İnternet üzerinden kullanmadığınız ürünleri satın

Zamanla eskimiş veya kullanmadığınız birçok kıyafeti veya teknolojik aleti internet üzerinden satabilirsiniz. Özellikle günümüzde hızla ilerleyen internet satışları pek çok insana güzel imkanlar sunmaktadır.

Freelance metin yazarlığı

Bu konuda yeteneğiniz olduğuna inanıyor ve Türkçe İmka Klavuzuna yeteri kadar hakimseniz freelance yazarlık işini düşünebilirsiniz. Bilgi çağında olmamızdan ötürü günümüzde yaygınlaşan bilgi ihtiyacı neticesinde bazı firmalara bağlı olarak makale, metin veya senaryo yazabilirsiniz.

Youtube’da ilgi çekici video yayınlamak

Yine özellikle son dönemlerde oldukça ilgi çekici bir hobi haline gelen YouTuberlık birçok kişi tarafından farklı şekillerde yapılmaktadır. Herhangi bir yeteneğinizin videosunu çekerek sizde yüzbinlerce kişiye ulaşabilirsiniz.

Kurabiye, pasta veya nikah şekeri yapımı

Pek çok insanın da yatkın olduğu bu işi evden rahalıkla yürütebilirsiniz. Sipariş üzerine alacağınız ürünleri evde damak zevkinize ve görsel sunum zenginliğine göre pekiştirip, satışını sağlayabilirsiniz.

Portre çizin

Resim çizmek özel bir yetenek veya eğitim gerektirir. Çiziminizin başarılı olduğunu düşünüyorsanız yakınlarınızın portresi ile işe başlayabilirsiniz.

Sizde bunun gibi evde yapılabilecek meslekler ile yola çıkıp, ilerleyen zamanda uygulamalarınızı daha kapsamlı bir hale getirebilirsiniz. Yeterli emek, gayret ve istek doğrultusunda insanın yapmak istediğinde üstesinden gelemeyeceği bir iş yok.

Konuya Benzer İş İlanları

Eleman iş ilanları
Çocuk eğitmeni iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar