Ana SayfaHaberlerBayilik Alarak Para Kazanma

Bayilik Alarak Para Kazanma

Günümüzde çalışan olarak çalıştığınız kurumun iş olanaklarından sıkıldıysanız ve yeni bir iş arayasındaysanız o zaman size bayilik sistemini önerebiliriz. İş hayatına atılmanın endişelerinden biri de sermaye bulamama durumudur. Diyelim ki sermaye buldunuz. Ancak bu kez ticarete atılmanın getireceği risk ve sorunlardan korkabilirsiniz. Çoğu insan çalıştığı kurumdan çıktıktan sonra iş bulamayacağı endişesi ile işsiz kalmaktan korkmaktadır.

Kendi penceremizden baktığımızda evet bu durum sıkıcı olabilir. Çünkü inşalar günümüz şartlarında, savaşlar ve her gün kötüye giden ekonomik şartlar nedeniyle bu şekilde bir riske girmek istememektedirler. Belki bu yönde haklı olabilirler.

Ancak kafamızı çevirip dış dünyaya baktığımızda küçük sermayeli işler ya da hiç sermaye gerektirmeden kendi işini yapan binlerce insan var. Peki, bu insanlar mademki kazanmıyor neden hala varlar hiç düşündünüz mü?

İşte tam da bu noktada bazı konuları irdeleyebiliriz. Bayilik sistemleri gelişen teknoloji ile beraber ciddi anlamda büyüme kaydetmeye başlamıştır. Sizler de eğer bu büyüyen halka içinde yerinizi almak istiyorsanız öncelikle bayilik alarak kolay yoldan kazancınıza kazanç ekleyebilirsiniz.

Peki, hangi işlerde bayilik var? Öncelikle bayilik sisteminden ziyade hangisi daha çok para kazandırır sorusuna karşın, sizin hangi işi yapacağınız sorusu daha önemlidir.

Çünkü hiç bilmediğiniz bir alanda başarı olamazsınız. Bayilik sistemlerinin oldukça fazla çeşidi bulunmaktadır. Bu yüzden öncelikle hangi işte başarılı olabilirimin muhasebesinden başlamak daha doğru bir davranıştır. Sonra oturduğunuz semt, il, ilçe gibi merkezi bölgelerin mekan araştırmalarını, nüfus yoğunluğunu ölçümleyebilmek ve gözlemlemek bu anlamda size daha büyük cesaret verecektir.

Bayilik sistemleri günümüzde 1500 TL ile 150 bin Dolar arasında değişmektedir. Bu yüzden sermayesi az olan ilk etaplarda az kazandıran, sonrasında büyüyeceğinize inandığınız işlerden başlamanız daha yararlı olacaktır. Eğer kırsalda yaşıyorsanız ve insanların ihtiyaçlarını saptama konusunda iyi bir gözlemciyseniz hemen işe koyulabilirsiniz. Bulunduğunuz kırsalda insanlar temiz su bulamadıkları için merkezden su getiriyorlarsa bu durumda hemen aklınıza damacana su bayiliği gelebilir mesela. Hemen çevrenizde merkezi bir lokasyon bularak görüşeceğiniz su bayisinden bayiliğiniz alarak kendi işinize sahip olabilir ve hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar