Ana SayfaMakalelerÜcretsiz Eleman İlanı Ver

Ücretsiz Eleman İlanı Ver

İşveren ile iş arayanları buluşturan iş bulma sitesi isbul.net, her gün, her sektörden güncellenen iş ilanları ile iş arayanlara yardımcı oluyor.

Firmaların ücretsiz üye olduğu kariyer sitesinde, üyelikten sonra firmalara 30 gün boyunca kullanabilecekleri 3 adet ücretsiz ilan hakkı veriliyor.

Firma üyelik aşamasında istenilen firma bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurulduktan sonra, gerekli kontrol aşamasını takiben firma girişi yapılıp ilan verilmeye hazır hale geliniyor.

Firma kontrol paneli son derece sade ve anlaşılır şekilde firmaların kullanımına sunulmuş. Giriş yapıldıktan sonra gelen ekranda yeşil renkli yeni ilan ver butonu ile sitede eleman ilanı açılabiliyor.

Personel ilanı açarken ilan verme ekranında istenen tüm bilgilerin doğru ve anlaşılır olarak doldurulması, ilana hedef kitleden başvuruların gelmesine zemin hazırlayacaktır.

İlan içeriği 2 kısımdan oluşmaktadır. Birincisi İş Tanımı, İkincisi Nitelikler alanıdır.

İş tanımı alanında yapılacak olan işin detaylı tanımı yapılmalı, bunun yanında firmanın geçmişi ve işleyişi hakkında da bilgi verilmelidir.

Nitelikler alanında aranılan personelin cinsiyetinden, yaş aralığına, bilmesi gereken işlerden, bilmesi gereken programlara, karakter özelliklerinden tercihen istenenlere yazılmalıdır.

Örnek ve doğru bir iş ilanı formatı şu şekilde özetlenebilir;

18 ile 27 yaş arasında,

Bilgisayarı aktif olarak kullanabilen,

Microsoft Office programlarını bilen,

Veri girişi yapabilecek,

Disiplinli ve düzenli çalışacak,

Veri giriş elemanları aranıyor.

Yukarıdaki örnek farklı meslekler ve sektörler çoğaltılabilir. İlan genelinde imla hataları, devrik cümleler, anlamsız kelimeler yok ise onaylanması çok daha kısa sürmektedir. İlanlar açıldıktan sonra ortalama 15 dakika içerisinde onaylanmaktadır.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar