Ana SayfaBaşarı HikayeleriVazgeçmediler ve Kazandılar! Tüm Dünyanın Konuştuğu 3 Başarılı Liderin Azim Hikayeleri

Vazgeçmediler ve Kazandılar! Tüm Dünyanın Konuştuğu 3 Başarılı Liderin Azim Hikayeleri

Dünya üzerinde şimdiye kadar yaşamış olan, başarı hikayeleri dillerden dillere aktarılan öncü insanların ortak noktaları nelerdir biliyor musunuz? Fikirlerinin arkasından gitmek ve asla pes etmemek. Durum böyle olunca vazgeçmediler ve kazandılar! tüm dünyanın konuştuğu 3 başarılı liderin azim hikâyeleri dudak ısırtacak durumdadır. Başarı öyküsünü okuduğunuzda bir ucundan tutarak size fikir verebilecek başarılılarıyla ün kazanmış insanların okuyanı heveslendirecek hikayelerine bir göz atalım.

Soichiro Honda

Soichiro Honda, bildiğiniz üzere dünyaca ünlü Honda firmasının kurucusu. Honda’nın hikayesi, Toyota firmasında iş görüşmesine gitmesiyle başlıyor. Bu firma, Honda’ya iş için uygun olmadığını söyleyerek onu geri çeviriyor. Honda ise vazgeçmiyor ve Toyota ile rekabete girecek kendi firmasını kurmaya karar veriyor ve böylece Honda doğuyor. Bu hikayeden öğrenilecek bir şey var ise o da asla vazgeçmemektir!

Stephen King

Birçok kimse, ünlü yazar Stephen King’i bilir ancak çok az insan hayat hikayesini duymuştur. Stephen’in ilk romanı neredeyse her basımevinden geri çevrildi ve o da romanını çöpe attı. Karısı ise romanı çöpten alarak, ona yeniden başvurması konusunda ısrar etti ve tekrar tekrar yapılan başvurular sonrasında da bizim bildiğimiz Stephen King haline geldi. Bu ilham verici başarı hikayesinden öğreneceğiniz en önemli ders, eğer siz kendinize inanıyorsanız, ret edilmenin bir anlamı olamaz!

Bill Gates

Microsof’un kurucusu olan Bill Gates, bu günlerde iş hayatındaki yaşayan en ilham verici liderlerden biri ancak, onun grafiksel kullanıcı ara yüzü ve faresi olan bir bilgisayar yaratmaya dair fikrini, başka bir firmaya sunduğu zaman reddedildiğini biliyor muydunuz? Hatta bazı insanlar şöyle söylüyor, projenin olduğu kağıtları işverenler suratına fırlatmışlar ve böylece o Bill Gates olmuş.

”Vazgeçmemek, yapabiImenin yüzde doksan beşidir.”
David J. Schwartz

Konuya benzer iş ilanları

İç Mimar iş ilanları
Ön muhasebe iş ilanları
Eğitim danışmanı iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar