Ana SayfaHaberlerTam 100 Bin Kişiye İş Müjdesi!

Tam 100 Bin Kişiye İş Müjdesi!

Bakan Özlü’den müjdeli haber geldi. Tam 100 bin kişiye iş müjdesi verildi. Üstelik proje kapsamınıda 2000 kişi için % 98’si ise neredeyse bitti. Bilişim Vadisi olarak bilinen proje milyonlarca metre kare üzerinde inşa edilirken, binlerce bilişim firmasına da ev sahipliği yapabilecek. Kocaeli Gebze’de3 milyon metrekareden fazla alana inşa edilecek Bilişim Vadisi 100 bin kişiye iş kapısı açacak!

Bilişim Vadisi Nerede?

Bilişim Vadisi Kocaeli Gebze’de 3 milyon metrekareden fazla alana inşa edilen ve yaklaşık olarak 5 bin Ar-Ge firmasının yer alacağı proje olarak tanımlanmaktadır. Gebze’de Bilişim Vadisi bünyesinde 5 bin Ar-Ge firmasının faaliyet gösterebileceğini de belirten Bakan Özlü, Bilişim Vadisi birinci etap inşaatının yüzde 98’inin tamamlandığı bilgisini de verdi.

Tam 100 bin kişiye iş müjdesi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’den müjde geldi. Bilişim Vadisi kapsamında, birinci etap inşaatının bitimi gerçekleştirildiğinde toplam 2 bin kişiye iş imkânı sağlanacakken, Bütün etapların inşaatları tamamen bittiğinde ve faaliyetlere başlandığında 100 bin kişiye, iş imkânı doğuracak.

Bilişim alanında iş mi arıyorsunuz? O zaman hemen iş ilanları sayfasına girerek Bilişim iş ilanlarını listeleyebilir ve uygun gördüğünüz iş ilanlarına başvurularınızı yaparak aramalarınızı sonlandırabilirsiniz. İsbul.net ile en güncel iş ilanlarını yakalayın, aradığınız işi bulmakta geç kalmayın!

Konuya benzer iş ilanları

İnternet pazarlma uzmanı iş ilanları
Web tasarım uzmanı iş ilanları
Ön muhasebe iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar