Ana SayfaMakalelerSiz olsanız bu meslekleri yapar mıydınız?

Siz olsanız bu meslekleri yapar mıydınız?

İşsizliğin çığ gibi büyüdüğü günümüzde, “ Ne iş olsa yaparım” diyenlerin sayısı da bir hayli arttı. Gerçekten de ne iş olsa yapar mısınız? İşte sınırlarınızı ne kadar zorlayabileceğinizi ölçmek için size bir test. Bakalım bir değil birkaç kez düşünmeniz gereken o mesleklerin hangileri size göre ev siz olsanız bu meslekleri yapar mıydınız??

Siz olsanız bu meslekleri yapar mıydınız?

1-PROFESYONEL DEODORANT KOKU TESTÇİLERİ

Ter kokusuna dayanamazken bile, günde onlarca insanın koltukaltını koklamak size göre mi? Bir deodorant firması size bu işi teklif etse yanıtınız ne olurdu?

2-İTİCİ (OSHİYA)

Japonya ve Çin gibi nüfusu yoğun olan kentlerde tren istasyonlarında görevlendirilen iticiler, trene binmeye çalışanları itmek ile görevli! Kendilerine Oshiya denilen itici işini Türkiye’de olsa yapar mıydınız?

3 HAYVAN MAMASI DENETLEYİCİSİ

Evcil hayvanlarınıza yedirdiğiniz mamaların lezzeti ve kalitesi önce insanlar tarafından test edilip, onaylanıyor. Bu iş size göre mi?

4- PROFESYONEL İDRAR ÜRETİCİLERİ

Çiftçilikle uğraşanlar için basit bir iş olarak görülen bu işte, bir geyiğin idrarından 300 bin dolar elde ediliyor deseydik, size de cazip gelir miydi?

5- BOĞA SPERMİ TOPLAYICISI

Gelelim bir diğer garip mesleğe. Oldukça fazla güç ve sabır gerektiren bu işimizde çalışanlar binlerce dolar kazanıyorlar. Çünkü boğa tohumları Avrupa’da altın değerinde. Peki ya sen, senin için de öyle mi?

6- PROFESYONEL YAS TUTUCULAR

Cenaze törenleri için kiralanan yas tutucuların tek bir görevi var. İngiltere başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde bir sektöre dönüşen bu iş iin birilerinin ölmesini beklemek lazım. O da oldukça mutsuz görünmek ve ağlamak. Aman canım ne olacak zaten sürekli ağlıyoruz bari para kazanırız mı diyorsun?

7- PROFESYONEL SARICILIK

İlk olarak Asya’da ortaya çıktı ve zamanla dünyaya yayıldı. Sarıcılar, kendilerine ihtiyaç duyanların yanına gidip, onlara sevgi ile sarılıyor ve manevi destek sağlıyor. Henüz Türkiye’de pek gelişmese de siz olsanız para için tanımadığınız insanlara sarılır mıydınız?

8- SÜLÜK SATICISI

Görüntüsü ile pek çoğumuzu tiksindiren ancak verdiği şifa ile binlerce insanın umudu olan sülüklerle bir ömür geçirecek, onları besleyecek ve çoğaltacak cesaretiniz var mı?

Konuya benzer iş ilanları


Pazarlama stajyeri iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar