Ana SayfaMakalelerNasıl İlan Yayınlarım?

Nasıl İlan Yayınlarım?

Nasıl ilan yayınlarım diye düşünenler bu yazımıza göz atın lütfen.Kurumsal firmalar isbul.net’e firma üyeliği gerçekleştirdikten sonra kolayca iş ilanı verebilirler. İlan yayınlama öncesinde FİRMA GİRİŞİ’ne tıkayarak ÜYE OL seçeneğini seçmeleri gerekmektedir. Gelen üyelik formunu doldurduktan sonra firma üyeliğinizle giriş yaparak İLAN YAYINLA seçeneğini seçerek kolayca ilan yayınlayabilirsiniz. İlan yayınlamak ve başvurularınızı hızlı bir şekilde almak için hemen şimdi ilan yayınlayabilirsiniz. İlan yayınlamak isbul.net’te oldukça kolaydır. Tek sayfada işin tanımını ve aranan nitelikleri yazarak hemen ilan vermeye başlayabilirsiniz. İlanınız yayınlandıktan sonra size sadece başvurularınızı kontrol etmek düşüyor.

Her Ay Yenilenen 2 Adet Ücretiz İlan Hakkına Sahip Olun!

Şimdi isbul.net adresinden kurumsal firma üyeliğinizi yapın, her ay 2 adet yenilenen iş ilanı hesabınıza yüklensin. Eğer ayda 2 adet ücretsiz ilan hakkı bana yetmiyor diyorsanız o zaman ilan hakkı paketlerimizden yararlanarak ilan satın alabilirsiniz. İlanlarınız tam 60 gün boyunca aktif olarak yayında kalır. İlanlarınızı kaldırmak ya da pasif etmek için işlem menüsünü kullanmanız yeterlidir.

İlanlarınıza Daha Fazla Başvuru Gelmesini mi istiyorsunuz?

İlanınıza 100 katı kadar başvuru gelmesini istiyorsanız, o halde hemen DOPİNG satın alın! Doping alarak tüm ilanlar arasında sıyrılarak doğrudan hedef kitleye ulaşmış olursunuz. Doping paketleri için ana sayfayı inceleyebilirsiniz. Size uygun paketleri kurumsal sayfanızdan inceleyebilirsiniz. Satın alma işlemlerinizi kredi karı ve havale yöntemi kullanarak yapabilirsiniz.

Aday Havuzu Nedir? Aday Havuzunu Nasıl Kullanırım?

Aday havuzu isbul.net sitesine iş arayan adayların özgeçmiş bilgilerinin yer aldığı veri tabanıdır. Kurumsal firmalar yayınlamış oldukları iş ilanlarına gelen başvurulardan nitelikli adaylar bulamadıklarında ya da acil eleman arayışlarında Aday Havuzu kullanılmaktadır. Aday havuzunun kullanımı oldukça kolaydır.

Nasıl ilan yayınlarım

Aday havuzuna giren kurumsal firma, pozisyon ismi, şehir, yaş, cinsiyet, meslekten tutun da sertifika ve kursların adını yazarak filtreleme yaparak aradığı elemanı kolayca listeleyebilmektedir. İsbul.net sitesinde tüm adayları listeleyebilirsiniz. Ancak iletişim bilgilerini görmeme durumunuz olmaktadır. Size uygun adayları listeleyebilmek için ve iletişim bilgilerini görüntülemek için uygun paketlerden satın alma işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Konuya benzer iş ilanları

Garson iş ilanları
Usta iş ilanları
İstanbul iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar