Ana SayfaMakalelerİşte İstanbul’da En Çok Eleman Aranan Sektörler

İşte İstanbul’da En Çok Eleman Aranan Sektörler

Türkiye’nin kozmopolit yapısı ile en kalabalık ili olan İstanbul’da iş olanakları ve istihdam alanları çok sayıda bulunuyor. Sosyo-ekonomik yönden gelişmişliği İstanbul’u iş hayatı için gözde şehirlerden birisi yapmakta. İş olanaklarının bu kadar fazlaca olduğu bir şehirde nüfusun da buna oranla artması beklenilecek bir durum. Nüfusun bu denli artış göstermesi, ekonomik hayatın da canlı ve hareketli olmasını beraberinde getiriyor İstanbul’da.İşte istanbul’da en çok eleman aranan sektörler ve iş alanları.

Her Sektörde Her Pozisyonda…

İstanbul dünyada uluslararası ekonominin merkezlerinden birisi konumunda. Bu nedenle dünya çapında önde gelen çok sayıda ulusal ve uluslararası şirket, holding ve firma faaliyet göstermekte. Milyonlarca insanın yaşamını idame ettirmeye çalıştığı mega kentte büyük küçük birçok işletme de yer almakta ve her sektörde ve her pozisyonda milyonlarca insan istihdam edilmektedir. İstanbul’da yatırım alanlarının çeşitliliğinin çok olması devletin ve özel sektörde faaliyet gösteren firmaların bu kente yönelmesine neden olmuştur. Sanayi, ticaret ve hizmet gibi çeşitli sektörlerde iş bulma imkanının yoğun olduğu İstanbul’da en çok hangi sektörde eleman ilanlarının verildiği birçok kişinin merak ettiği bir konu. Çeşitli sektörlerde eleman ihtiyacı karşılamak isteyen firmalar İsbul.Net gibi kariyer sitelerine ilanlar vermektedir. Genel olarak bu ilanlarda öne çıkan bazı meslekleri sizler için sıraladık. Birazdan belirteceğimiz pozisyonlarda çok sayıda eleman ilanı bulmak mümkün. Ancak bu İstanbul’da sadece bu pozisyonlarda iş olanaklarının bulunduğu anlamına gelmiyor. Bundan dolayı İstanbul’da finanstan sağlığa, eğitimden ticarete kadar onlarca alanda ve pozisyonlarda iş imkanlarının bulunduğunu belirtelim.

İşte istanbul’da en çok eleman aranan sektörler

İstanbul için genel olarak; Öğretmen, avukat, doktor, hemşire, muhasebe elemanı, müdür, genel müdür, sekreter, yönetici asistanı, call center, müşteri temsilcisi, grafiker, yazılımcı, aşçı, garson, kaynakçı, kasiyer, ofis elemanı, elektrik- elektronik mühendisi, gıda mühendisi, eczacı, editör, kuaför, estetisyen, web master, dağıtım elemanı, şoför, psikolog, temizlik görevlisi, komi, emlak danışmanı, anketör, ön büro elemanı, halkla ilişkiler elemanı, reklam müdürü, modelist, makineci, proje danışmanı, İnternet editörü, teknisyen, işyeri hekimi, bölge satış sorumlusu, güvenlik görevlisi, hostes, çocuk bakıcı, hasta bakıcı, tercüman, depo elemanı, gazeteci, mimar ve inşaat mühendisi gibi pozisyonlarda ilanların çokça verildiğini söylemek mümkün. Fakat tekrar belirtmek gerekirse bununla birlikte İstanbul’da bu pozisyonların dışında da çeşitli sektör ve pozisyonlarda çok sayıda iş ilanlar verilmekte. Eğer bu iş ilanlarına ulaşmak isterseniz sitemiz İsbul.Net’te arama bölümünde İstanbul ilini filtreleyip arama yapabilir, İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakasında size uygun ilanlara anında başvuruda bulunabilirsiniz.

Konuya benzer iş ilanları

Mimar iş ilanları
Ankara iş ilanları
Servis elemanı iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar