Ana SayfaHaberlerİsbul.net Mobil Uygulamaları Güncellendi! Hemen İndirin! İş Fırsatlarını Kaçırmayın!

İsbul.net Mobil Uygulamaları Güncellendi! Hemen İndirin! İş Fırsatlarını Kaçırmayın!

İnsan kaynakları alanında faaliyet gösteren ve Türkiye genelinde yaklaşık 7 milyon özgeçmiş ve 200 bine yaklaşan firma sayısı ile günden güne büyüme kaydeden isbul.net mobil uygulamaları güncellendi. IOS ve Android işletim sistemlerine sahip mobil cihazlarda kullanıma sunulan uygulamaları indirerek hemen iş aramaya başlayabilirsiniz. İsbul.net mobil uygulamaları iş arayan adaylar için geniş olanaklar sağlamaktadır. Şık ve kolay kullanım deneyimi sunan mobil uygulamalarla güncel iş ilanlarını, aradığınız pozisyonlara uygun iş ilanlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Mobil uygulamaları App Store ve Google Play üzerinden indirdikten sonra, kayıtlı olduğunuz e-posta adresi ve şifrenizle giriş yaparak iş aramaya hemen başlayabilirsiniz. Mobil uygulamalar özgeçmiş oluşturma, ilan görüntüleme, ilan detaylarına ulaşma, başvuru yapma, iş aramalarınızı kaydetme gibi pek çok zengin seçeneği kullanıcılarına sunmaktadır. isbul.net İş İlanları mobil uygulaması kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

Artık Hiçbir İş Fırsatını Kaçırmayacaksınız!

İsbul.net mobil uygulamaları sayesinde hiçbir iş fırsatını kaçırmayacaksınız. Akıllı uygulamaların size sunduğu bildirimlerle başvurularınızı takip edebilir, ön yazılarınızı ekleyebilir, hangi firmanın özgeçmişinizi görüntülediğini gelen anlık bildirimleri anında haberdar olabilirsiniz. isbul.net İş İlanları mobil uygulaması ile iş arama ve iş bulma artık çok kolay! Size uygun en güncel iş ilanlarını bulabilir, özgeçmiş oluşturabilir ve başvurunuzu eleman arayan firmalara anında ulaştırabilirsiniz.

isbul.net İş İlanları Uygulaması ile Neler Yapabilirim?

isbul.net mobil uygulamalar ile hızlı özgeçmiş oluşturma, özgeçmiş düzenleme ve fotoğraf ekleme, ön yazı ekleme, özgeçmişinizle başvuru yapma, firma ilanlarını takip etme ve daha pek çok işlemi cep telefonunuzdan gerçekleştirebilirsiniz.

Tek bir sallama hareketi ile özgeçmiş tarihinizi güncelleyebilesiniz. Bu sayede eleman arayan firmaların dikkatlerini üstünüze çekebilirsiniz.

Özgeçmiş oluşturup, tercih seçeneklerinizi belirledikten sonar, size uygun iş ilanlarına hızlıca başvuru yapabilir, kriterlerinize uygun ve en yeni iş ilanlarını kaydedebilir sonraki aramalarınızda tekrar kullanabilirsiniz.

Mobil uygulamalar ile iş ilanlarını favorilerinize alarak iş fırsatlarını takip edebilirsiniz.

Yapmış olduğunuz İlan başvurularınızın hangi firmalar tarafından görüntülediğine anında ulaşabilirsiniz.

Push bildirimleri sayesinde başvurduğunuz ilanlarla ilgili tüm işlemleri anlık olarak görebilir ve firmaların size göndermiş olduğu mesajları takip edebiliriniz.

Hemen isbul.net mobil uygulamalarını Android ve İphone cihazlarınıza indirerek iş aramaya başlayabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar