Ana SayfaMakalelerGeleceğe Yatırım Yapmak İçin Bu Meslekleri Seçin!

Geleceğe Yatırım Yapmak İçin Bu Meslekleri Seçin!

Geleceğe yatırım yapabilmek için henüz mesleğinizde yeni adım attıysanız ya da hali hazırda bir işiniz varsa ve yaşınız hala gençse ve kendinizi genç hissediyorsanız o zaman size çok önemli haberlerimiz var. Geleceğinize yatırım yapmanın önemli püf noktalarından biri de meslek seçimini yapmanızdır. Meslek seçimi yapılırken ileri görüşlü olmak zordur. Ancak teknolojinin gelişeceği düşünülürse o zaman teknoloji alanında yeniliklere açılmak ve bu alanda mesleki bilgiler edinmek daha avantajlıdır. Son yıllarda bilişim alanında akıllı teknoloji sistemi giderek tüm dünyada büyük bir yer kapladı. Özellikle mobil uygulamalar alanında ve bankacılık sektörü ile alakalı olarak akıllı kart ve kredi kartı sistemleri giderek büyüme kaydetmektedir.Geleceğe yatırım yapmak için bu meslekleri seçin ve iş bulma şansınız artsın.

Hayatınıza yön katabileceğiniz işler arasında bilişim alanında ilerlemek size katkı sağlayacaktır. İletişim ve medya alanında da çok ciddi bir Pazar payının olduğu da unutulmamalıdır. Geleceğe yatırım yapmak için bilişim alanında eğitimlerin alınabileceği de unutulmamalıdır. Son 7 yılda bilişim adı altında üniversitelerin ilgili bölümleri açılmışken, özellikle de büyük şehirlerde bu alanda özel kurumsal veren firmalar bulunmaktadır. M.E. B sertifikalı ve onaylı kurslara da giderek öğreneceğiniz teorik bilgileri iş başvurusu yapacağınız bir şirkette pratik yaparak 2 yıl gibi kısa bir sürede uzman olabilirsiniz.

Geleceğe yatırım yapmak için bu meslekleri seçin

Bilişim alanında yazılım uzmanı, uygulama uzmanı, mobil yazılım uzmanı olarak iş sahibi olup ciddi miktarda para kazanacağınız gibi, bu alanda proje yöneticisi olup iş analistliği ya da yazılım test uzmanı olarak görev alabilirsiniz. Bugün Türkiye şartlarında kıdemli bir yazılım uzmanının aldığı aylık maaş, asgari ücretin yaklaşık 15 katıdır. Yazılım alanında çalışan yazılımcıların aldığı minimum aylık ücret ortalama 5 asgari ücret kadardır. Bu alanda çalışan adaylar için mesai saatlik olarak ücretlendirilmektedir. Çalışma saatleri ve koşulları oldukça esnek ve hafta sonları çalışma asla yoktur. Sizlerde geleceğin mesleklerine bilişim iş ilanlarına göz atarak başlayabilirsiniz. Eğer bu alanda uzmanlığınız bulunuyorsa hemen iş ilanlarına başvuru yaparak aradığınız işleri kolayca bulabilirsiniz.

Konuya benzer iş ilanları

Yazılım iş ilanları
Hemşire iş ilanları
Ankara iş ilanları

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar