Ana SayfaHaberler2017 Yılında Öne Çıkan Sektörler ve En Çok Aranan İş Pozisyonları

2017 Yılında Öne Çıkan Sektörler ve En Çok Aranan İş Pozisyonları

2017 yılında öne çıkan sektörler ve en çok aranan iş pozisyonlarına baktığımızda sektörlerden gelen taleplerle iş imkanlarının da giderek yaygın hale geldiği kanısına varılabilir. 2016 yılının sonlarında ve 2017 yılının ilk 2 ayında öne çıkan sektörler arasında, İnşaat Sektörü, Hizmet Sektörü, Gıda Sektörü ve Eğlence Sektörü öne çıkan sektörler arasında. Sektörlerde bu olumlu yönde ki değişim kuşkusuz bazı iş pozisyonlarını da ön plana çıkartmış oldu.

En Çok Talep Gören Sektörler Hangileri Oldu?

İnşaat alanında meydana gelen kıpırdama ve satışa yönelik taleplerin arması sektörlerde canlanma meydana gelmesine olanak sağlamıştır. Hizmet sektörü içinde de, Oteller, Turizm, Bakım Hizmetleri, Bakıcı, Otel Çalışanları, Gözetim Görevlisi, Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi, Beden İşçisi gibi pozisyonlarda ciddi anlamda işe alımlar ortaya çıkmaya başlamıştır.

Gıda ve Eğlence sektörlerinde ise; market ve mağazaların satış departmanları, mağaza görevlileri, kasiyer, reyon elemanı, kasap, şarküteri elemanı, depo elemanı, sevkiyat elemanı gibi pek çok pozisyon gıda sektöründe canlanma yaşanırken, Eğlence sektöründe, sinema, tiyatro, müzik, organizasyon, fuar alanlarında da arış meydana geldiği gözlemlendi.

Hangi İşlerde Çalışmalı!

Günümüzde iş ilanlarının geneline baktığımızda satış alanında oldukça revaçta olan alanlarda ve bölümlerde çalışılabilir. Muhasebe ve Finansal alanda çok ciddi açıklar mevcut. Bunun yanında ağır sanayi ve sanayi kollarında çok ciddi anlamda çırak ilişkisi mevcut. Bu şekilde çalışma olanakları ve iş fırsatlarını kovalarken işlerinizde seçici olabilirsiniz. Son dönemlerde Güvenlik alanında ve Gözetim görevlisi adı altında çalışabilirsiniz. Şu anda büyük şehirlerde yaklaşık olarak aylık maaş 2.150 TL civarında.

Türkiye’nin En Güncel İş İlanları Sitesi İle İş bul !

İş ilanlarının yayınlandığı isbul.net iş ilanları sitesinde aradığınız pozisyonlara göre istediğiniz sektörde, dilediğiniz iş alanında kolayca iş bulabilirsiniz. Eğer isbul.net üzerinden özgeçmişiniz varsa hemen iş ilanları sayfasına tıklayarak gerekli filtrelemeyi yapıp iş aramalarınızı gerçekleştirerek anında tüm iş ilanlarına başvurularınızı yapabilirsiniz. Eğer özgeçmişiniz yoksa o halde hemen üye olarak iş aramaya başlayabilirsiniz.

Bu Konuya Benzer İş İlanları

Sekreter iş ilanları
Gıda mühendisi iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar