Ana SayfaMakalelerİsbul.Net Te Nasıl CV Oluşturulur?

İsbul.Net Te Nasıl CV Oluşturulur?

İş aramanın ve bulmanın git gide zorlaştığı 21.YY da teknolojinin en büyük nimeti olan internet bu iş için biçilmiş kaftana dönüştü adeta. Bir çok kariyer siteleri, iş ve işçi bulma siteleri, blogları kuruldu. Artık en büyük yardımcımız, en etkili yöntem iş bulma siteleri aracılığıyla online iş başvuru yapmak yada eleman aramak. Bir tık ile istediğimiz nitelikte iş ve işçi temin etmemizi sağlıyor online iş bulma ve insan kaynakları websiteleri.
Bu websiteler arasında öne çıkan, adından çokca bahsettiren, iş ve işveren memnuniyetinin en yüksek olduğu iş bulma sitesi isbul.nettir. www.isbul.net bu sitelerin en başarılısıdır. İsbul.net “ Kimse işsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyetlerine başladığı ilk günden itibaren iş arayan adaylar ile eleman arayan seçkin firmaları internet veya ofis ortamında buluşturan en etkili kariyer sitesidir. Sürekli yenilenen teknolojisi ile Türkiye’nin her yerine aynı hızda ve kalitede hizmetler vermeyi amaçlayan isbul.net , bireysel ve kurumsal üyelerinin iş ve aday arama sürecine hızlı ve kolay ulaşmalarını sağlar.
İşsizlik dönemini kısa tutmak yada istediğiniz nitelikte işi bulmak için sizde hemen isbul.net gelerek ücretsiz üye olun. Ücretsiz üye olarak onlarca liana ve firmaya ulaşabilirsiniz.

İsbul.net e nasıl üye olabilirsiniz?

İsbul.net e üye olmak için www.isbul.net anasayfasında sağ üstte bulunan “iş arayan üye ol” butonuna tıklayın. Açılan sayfada üyelik bilgilerini doldurmanız için bir form çıkacaktır. Buraya adınızı, soyadınızı, e-posta, kullanıcı bilgilerini doldurup, üyelik sözleşmesini onayladıktan sonra “kayıt ol” butonuna tıklayınız.
Tebrikler artık isbul.net e üyesiniz. Şimdi sıra özgeçmiş oluşturmakta.
Kayıt olduktan sonra “Hesabım” sayfası açılacaktır. Öncelikle buraya sol üste bulunan portaldan 1 adet güncel tercihen vesikalık bir fotoğraf yükleyin. Bu iş başvurularınızda size bir adım öne çıkaracaktır.
Daha sonra yine hesabım sayfasında orta kısımda “özgeçmiş oluştur” butonuna tıklıyoruz. Açılan sayfa size ilk once kişisel bilgilerini doldurmak için bir pencere sunacak. Buraya kişisel bilgilerini eksiksiz doldurunuz.
İkinci olarak hesabım sayfasında “Genel Bilgiler” alanını düzenlemeniz gerekiyor. “Düzenle” butonuna tıklayarak bilgilerini eksiksiz ve doğru girerek kaydedin.
Üçüncü olarak hesabım sayfasında “Eğitim Bilgileri” ni alanını düzenliyoruz. Yine düzenle butonuna tıklayarak açılan sayfaya bilgilerini girerek “değişiklikleri kaydet” diyoruz. Eğitim bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde belirtmeniz, hem iş başvurularınızdan daha fazla geri dönüş almanızı hem de aday veritabanından arama yapan firmaların sizi daha fazla tercih etmelerini sağlayabilir.
Dördüncü olarak yine hesabım sayfasında “İş Tecrübesi” alanını dolduruyoruz. İş deneyimlerinizi belirtirken, işe giriş-çıkış tarihi ve pozisyon gibi alanları doğru bir şekilde girmeye dikkat ediniz. Bunun yanı sıra iş tanımınızı ayrıntılı bir şekilde belirtmeniz iş bulmanızı kolaylaştıracaktır.
Daha sonra sırası ile; Yetkinlikler / Bilgisayar Bilgisi alanı altındaki alt başlıkları dolduruyoruz. Bu bölümde Bildiğiniz yabancı dilleri bu alanda seçerek, başlangıç, orta, iyi ya da çok iyi olarak derecelendirebilirsiniz, bilgisayar bilgilerinizi ve bildiğinizi bilgisayar programlarını belirterek derecelendirme yapabilirsiniz, katıldığınız seminerleri ve aldığınız sertifikaları bu alanda belirtebilirsiniz. Sosyal ağ hesaplarınızı belirterek, işverenlerin sizi daha iyi tanımasına fırsat verebilirsiniz. Mesleğiniz hakkındaki bilgileri yazmak ve hobileriniz hakkında bilgi vermek de iş bulmanızı kolaylaştırabilir. Yine bu alanda kişisel bilgilerinizi (Hakkında, Hobiler, Seyahat Edebilirlik, Üye Olunan Dernek ve Kulüpler vb. ) ekleyerek işverenlerin sizi daha iyi tanımasını sağlayabilirsiniz.
Ve son olarak birlikte çalıştığınız yöneticilerinizi ya da iş arkadaşlarınızı referans olarak gösterebilirsiniz. İş deneyiminiz yoksa, sizin hakkınızda fikir sahibi olan kişileri ya da öğretim görevlilerini de referans olarak gösterebilirsiniz.
Unutmayın doğru bir özgeçmiş hazırlamak doğru ve hızlı bir iş bulmanızı en çok kolaylaştıracak araçtır.
Vakit kaybetmeden isbul.net e gelerek özgeçmişinizi oluşturun.
Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar