Ana SayfaMakalelerGelecekte Çok Kazandıracak Meslekler

Gelecekte Çok Kazandıracak Meslekler

Çalıştığı işte güzel kazanç sağlamak, her çalışanın idealidir. İyi kazanç sağlamak için sektörde günümüzde ve gelecekte var olan fırsatları gözlemlemek ve bu işlerde kariyer yapmak gereklidir.

Profesyonel olarak yapılan araştırmalar sonucunda toplamda 57 farklı iş sektörü, 115 iş kolunda 35 binden fazla kişi ile yapılan görüşmeler sonucunda geleceğin en iyi mesleği, “Mekan Dizayn ve Tasarımcılığı” olarak belirlendi.

İşte isbul.net’in sizlere sunduğu ve gelecekte fenomen haline gelecek 5 meslek,

Mekan Tasarımcılığı: Özellikle mağazalara gelen ziyaretçileri ve potansiyel alıcıları etkilemek, satışı arttırmaya yönelik tasarım ve çözümler sunabilmek bu mesleğin ana hatları arasında yer alıyor.

Sağlık ve Tıp Araştırmacıları: Sürekli gelişen teknoloji içinde, sağlık sektörü de anlık olarak gelişmekte. Tıp dünyasındaki gelişmeleri değerlendirenler ciddi bir maddi gelir elde etme imkanına kavuşuyor.

Grafiker: Grafikerler yani tasarımcılar artık online dünyada var olmak zorunda olunması klasik bir hal alan ortamda kesinlikle ilk aranan kişiler. Profesyonel çizim yapan grafikerlerin maaşları oldukça tatminkar.

Dijital Güvenlik Uzmanı: Şirket içi her bilginin online olarak saklandığı dijital ortamda önemli verilerin korunması ve kötü gözlerden saklanması, şirket içi yapılanmada tüm dökümanların üst düzey korunmasını sağlayacak, hackerlara geçit vermeyecek olan kişiler digital güvenlik uzmanları olacaktır.

Psikoloji: Yoğun iş hayatı için içinde manevi yönden çöküntü içine girmek artık sıradanlaştı. Psikoloji ve bağlantılı bölümlerden mezun olanlar artık birçok şirkette yer alan psikolojik danışmanlık departmanlarını yönetip bu birimlerde çalışabiliyorlar.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar