Ana SayfaBaşarı HikayeleriAfrikalı Ali Röportajı

Afrikalı Ali Röportajı

Kariyerinin zirvesinde olan ünlü Radyocu Ali ŞENTÜRK nam-ı değer Afrikalı Ali kariyerini, iş başarısını ve çıkardığı iki adet ‘magazin meno’ ve ‘ticaret siyaset’ ile bu alanda yükselmek isteyen bireylere hem örnek oluyor hem de kalitenin doğru adres ile olacağını vurguluyor…

Afrikalı Ali Kimdir?

1972 Yılında İstanbul’da doğan memleketi Çankırı / Korgun olan Afrikalı Ali ulusal radyolardaki beğenilen performansıyla dikkatleri çekti. 2006 yılında M.G.D (Magazin Gazetecileri Derneği)’nin en iyi Radyo Dj ödülünü aldı. 2003 yılında’’ Radyo Mektupları Görülmüştür’’ adında bir kitabı çıktı.
Şu sıralar Kral Tv Radyo yayını yaparak ‘’ afrikalı ali ile benden ustası yok kral fm’’ de müziğin en iyi mesaj olduğunu bilen tüm sevenlerine sesleniyor.
Kariyer ve Başarı…
Sevdiği işi yapan herkes bu dünyada şanslıdır. Ben en iyi bildiğim, eğitimini aldığım ve hala yeni bir şeyler öğrendiğim sevmekten usanmayacağım ve insanların aralarında bağ kurmaktan büyük bir keyif aldığım işi yapıyorum.
Radyo, Televizyon ve Sinema bölümlerini okuyan, İletişim alanında eğitim gören her arkadaşımıza kariyer yapmak isteyen ve insanlara seslenen bütün bireylere tek bir cümlem var.
Bu meslek sevgi ve saygı istiyor. Kısacası zor ve güçtür…
Radyo ve Afrikalı Ali…
İnsanlara sesleniyorsunuz. Onlar sizi duyuyor fakat siz sadece size bağlanabilenleri duyuyorsunuz. Size mesaj atanların düşüncelerini okuyabiliyorsunuz. Hatta ve hatta onlar sizi görüyorlar. Ne kadar sesiniz kendini iletse de yankısı büyük bir gürültü getiriyor.
Benden çalmamı istedikleri istek parçalar bir nevi onların mesajlarıdır. Hususi bir not yazmalarına gerek kalmadan çaldığımız parçada bütün bir mesajın içeriğini görebilirsiniz.
Bir nevi terapi…
Bunda ciddiyim. Sizi seven insanlar sizler ile bütün günün yorgunluğunu atmakta ayrıca birçok plan ve programlarını o dinlenmenin verdiği keyifle birlikte yapmaktadırlar. Bana o kadar farklı geliyor ki ben bile birçok bilgi öğreniyor, seslendiğimiz insanların mutluluklarına, sevgilerine, hüzün ve dertlerine ortak oluyorum. Bana huzur veriyor.
Ulusa seslenişin bir diğer adıdır Radyoculuk…
Bizler nasıl seviliriz biliyor musunuz? Verdiğimiz mesajlar ile, söylediklerimiz ve seçtiğimiz cümleler ile. Ulusa sesleniyorsunuz bir nevi. İnsanlar sizden istedikleri parçalar ve iletmek istedikleri mesajların arasında ismini duyması ve o mesajı iletmesi onlar için büyük bir mutluluk.
Biz değil dinleyiciler görünmeyen kahramanlardır.
‘magazin meno’ ve ‘ticaret siyaset’ den bahsetsek..
Uzun zamandır planladığım ve çıkarmak istediğim bir proje idi, Oldu ve güzel sonuçlar bekliyorum.
Gençlere söylemek istedikleriniz…
İş arayan gençler için doğru bir adres doğru tercih demektir. Bizler buradan onlar için verebileceğimiz en önemli mesajları vermekteyiz.Doğru olanı yapmak istiyorsanız doğru adımlarla iş ve kariyer çevrenizi zenginleştirmeniz gerekmektedir. Bu konuda isbul.net size önemli bir iş arama hizmeti sunmuş.Başarılar dilerim.
Sevgilerle…
Röportaj : Özlem Ilgaz ÖZDEMİROĞLU

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar