Ana SayfaMakalelerisbul.net Popüler İlan Başlıkları

isbul.net Popüler İlan Başlıkları

Kurulduğu günden bu yana 4 yılını geride bırakan isbul.net, yepyeni ara yüzü ve tasarımı ile sizlerle buluşmanın onurunu yaşıyor. Geride bıraktığımız 4 yılın ardından, sitemizde en çok yayınlanan ilan başlıklarını bu yazımızda sizlerle paylaşmak istiyoruz. Ancak bu paylaşımdan önce, sitemizde neler değişti şöyle bir göz atalım istiyoruz.

Türkiye’nin her yerinden kolaylıkla iş arama ve iş bulma süreçlerinizi gerçekleştirebileceğiniz isbul.net yenilenme sürecinde, alt yapı değişikliklerinde kısaca attığı her adımda kullanıcı deneyimleri ile empati kurarak ilerlemeyi ilke edinmiştir. İş arayan adaylar ile işveren firmalar arasında güçlü bir köprü görevini üstlenen isbul.net, bu görevin bilincinde sağlam adımlarla ilerleyerek sizlere daha önce hiçbir yerde sunulmayan yenilikleri de beraberinde getirmeyi hedefledi. Bu yeniliklerin arasında en çok dikkat çeken özelliklerden biri de “Yakınımda İş bul” özelliği. Sizlerde hemen isbul.net adresinden üye girişinizi yaparak yeniliklerle dolu iş bul dünyasında nelerin değiştiğini kolayca görebilir ve bu yenilikleri hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Dünyada son yıllarda teknolojinin ve kitle iletişim araçlarının gelişmesiyle beraber, adını pek duymadığımız yeni iş pozisyonları ortaya çıkmaya başlamıştır. Bu gelişim ve değişim tabi ki yeni sektörlerin oluşmasına zemin hazırlamıştır. Ülkemizde de son yıllarda özel sektörde iş alanlarının çeşitliği eleman ihtiyacını doğurmuştur. Eleman ihtiyaçlarını karşılamak için önceden gazetelere ilan veren firmalar, yakın zamanda kitle iletişim araçları arasında en çok kullanılan interneti tercih etmeye başladı. İnternet ortamında iş arayan ve eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik yapılan çalışmalara yeni bir bakış açısı getiren isbul.net iş bulmanın net adresi olarak sizlere ihtiyaç duyduğunuz her alanda katkı sağlamaya devam ediyor.

En sık ilan başlıkları arasında “Sekreter, Asistan, Satış Temsilcisi, Çağrı Merkezi Elemanı, Ön Muhasebe Elemanı, Kimyager, Temizlik Elemanı, Öğretmen, Diş Hekimi, Mühendis, Avukat, Kurye, Editör, Modelist, Grafiker, Yazılım Elemanı, Satınalma Uzmanı, Ahçı/Aşçı, Pazarlama Uzmanı, Genel Müdür, Mağaza Müdürü yer aldı. 

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar