Ana SayfaMakalelerİş Arama Semineri

İş Arama Semineri

Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, “Günümüz şartlarına uygun mesleğimizi yenilemeliyiz.” dedi.
Gümüşhane Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, hükümlü kişilerin tekrar topluma kazandırılması, geçmişte işledikleri suçların farkındalığının sağlanması ve gelecekte suçsuz bir yaşam yolu çizmeleri için iş arama becerilerini konu alan bir seminer düzenlendi.

Aşıcı, yaptığı konuşmada, ailelerin meslek seçiminde kendilerini yenilemelerini ve çocuklarını da bu konuda özgür bırakarak, her bireyin edineceği mesleği iyi ve kötü yanlarıyla değerlendirip, kendilerine en uygun olanı tercih etmeleri gerektiğini vurguladı.

Aşıcı, ayrıca iş aramak isteyen bireyler için iş arama yolları ile ilgili de konuştu. Dinleyicilere iş bulmak konusunda öneriler sundu. İş aramak isteyen fakat işi ayağına bekleyen adaylar için en iyi iş arama yolunun Çalışma ve İş Kurumu olduğunu söyleyerek, ayrıca gazete ve dergiler aracılıyla da iş bulunabileceğini belirtti. Kurum olarak hazırladıkları fuarlarda işverenler ile iş arayanlar bir araya getirilerek, tanışma sağlandığını böylelikle herkesin istediği sonuca varabildiğini anlattı.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar