Ana SayfaMakalelerHome Office Çalışmanın Avantajları Ve Dezavantajları

Home Office Çalışmanın Avantajları Ve Dezavantajları

Home Office Çalışmanın Kolaylıkları

 

Sabah ve akşam olmak üzere düzenli olarak iş yapabildiğiniz bir işte çalışmak zor gelebilir. Günün 2 saatini işe ayırarak da çalışabilme olanağınız mevcut. Birçok insan illa haftanın en az beş günü çalışıyor ve sabah 9 akşam 6 olmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

 

Home Office Çalışmak Ek İş Bulma İmkanı Sağlıyor

 

İkna kabiliyetiniz yüksekse ailenizi ve arkadaşlarınızı çalıştığınıza ikna edebilirsiniz, ikna olmak istiyorlarsa tabi. Home Office çalışmak sizin için yeterli olsa da sosyal olanaklar bakımından da bir o kadar eksik olduğunu da görebilirsiniz. Özellikle sosyal çevre ve çalışma imkânı açısından, zaman sınırının olmayışının dışında, pek de avantajı olmuyor aslında. Özellikle zaman kısıtlaması olan çoğu kişiler için bir nevi ek iş imkânı da sayılabilir.

 

 

 

Sosyalleşme açısından da çok dezavantajı olan bu çalışma şekli; özellikle öğrenciler için bulunmaz bir nimettir. Home Office çalışma stratejisiyle yola çıkan öğrenciler; kendilerine ayırdıkları zamanın; bir ofis şekline dönüştürerek freelancer çalışmaya başlamışlardır. Bu çalışma stratejisiyle beraber birçok yerde iş imkânı doğmuştur. Hem iş imkânının fazla olduğu bu çalışma şeklinde yeteri kadar bilgi sahibi olunmasa da en azından öğrenciler için bir nevi tecrübe ve referans sayılabilecek niteliktedir.

 

 

En büyük avantajlarından biri de çalışma ortamının istediğimiz gibi ayarlanması; ister evinizde; ister interneti olan herhangi bir cafe de isterseniz yattığınız yerde bile bu işi yapabilirsiniz. Öğrenciler için biçilmiş kaftan olan bu çalışma şekli hayatınızdaki birçok şey için de örnek bir çalışma stratejisi geliştirebilir aslında.

 

 

İş hayatının zorlukları arasında yol mesafesini de kattığınızda bunu da bir avantaj olarak görebiliriz. Çok daha erken kalkmayı gerektirmeyen bu iş için yeteri, kadar araştırmacı; yaratıcı ve özgün makaleler yaratabilmelisiniz. Özgün makale yaratabilirseniz, yeteri kadar araştırmacı olduğunuza ve keskin ifadeler kullanmadan firma için yararlı olabileceğinize inanıyorsanız bu iş tam size göre.

 

 

 

Evinizi Ofise Dönüştürün

 

Aslında dezavantajlarından çok avantajlarının da çok ön planda olduğu bu çalışma şekli; evinizi ofise dönüştürmek için büyük sebeplerden bir tanesi.

 

Home Office çalışma stratejisinin en belirgin özelliklerinden biri de; çalışan kişi de zaman sınırının olmayışı, ama bunun dışındaki dezavantajı ise, hafta sonu da bu işe zaman ayırmaları örneğidir.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar