Ana SayfaMakalelerGürsoy Ulubey

Gürsoy Ulubey

Merhaba ben Gürsoy Ulubey. İnsan Kanyakları sitelerine üye olmadığım yer kalmadı diyebilirim. Hatta bazı firmaların iletişim sayfasından ya da açık pozisyonlarından incelediğim mercilere elektronik posta ile özgeçmişimi bile yolladım. İş arayışım yaklaşık olarak 1 yıl sürdü. Hatta bundan birkaç ay önce sosyal medya hesaplarımda işsiz olmamın 2. Yılını bile kutladım.

Bazı arkadaşlarım kinayeli bir şekilde yorumlar yazdılar. İş bulamamak benim bilgi ve becerimle alakalı bir durum değil. Bence firmalarla ya da insan kaynakları departmanları ile ilgili bir şey. Eğer insan kaynakları bilgi ve birikimime değer verseydi belki 1 sene boyunca işsiz kalmazdım. Mühendislik fakültesini bitiren ve alanında 6 yıl uzmanlığı olan biri olarak iş bulma noktasında bana iş imanını sağlayan isbul.net’e yazmak istedim.

Gerçekten bu süreci atlatmam konusunda oldukça etkili oldu. CV oluşturup firmalara başvuru yaptığımda firmaların geri dönüş yaptığını gördüm. Şuan bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim. Diğer insan kaynakları sitesinde boy gösteren o devasa firmaların artık eleman değil sadece reklam yaptıkları konusunda kesin kararımı verdir.

Bir ilan 3 yıl boyunca yayında kalabilir mi? 52.062 görüntülenme, 18.947 başvuru. Bu şekilde ilanlar gördüm. Anladım ki bu firmaların niyetleri eleman bulmak değil sadece reklam. isbul.net beni bu durumdan kurtardı. Şuanda yeni işimde 46.günüm. Geçirdiğim koca bir senenin telafisi için işime dört bir koldan sarıldım. Sizler de iş aramalarınızı güvenebileceğiniz ve sonuç alabileceğiniz isbul.net üzerinden yapın ve farkı kendiniz görün.

Konuya benzer iş ilanları

İstanbul iş ilanları
Grafik tasarım elemanı iş ilanları

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar