Ana SayfaMakalelerÇalışan Karakterleri Ve Yansımaları

Çalışan Karakterleri Ve Yansımaları

Şikayetçi yapıdakiler: Karşılaştıkları zorluklar karşısında sürekli sızlanan ve şikayet eden çalışanlardır. Çevrelerine sürekli negatif enerji yaydıklarından, yakınlarında yer alan kişiler de bu negatif durumdan etkilenirler.

Dedikodu yapanlar: Şirket içinde başkalarının arkasından konuşan, dedikodu üreten ve dedikodu yayanlar; Genel olarak diğer çalışanlar tarafından sevilmezler.

Dik başlı ve az konuşanlar: Şirkette yapılan diyaloglara, sohbetlere pek katılmayan bu gruptakiler genel olarak üstlendikleri işlere odaklanarak günlerini sorunsuz geçirme eğilimindedirler.

Sert görünenler ve muhalif olanlar: Ortaya yapılacak iş ile alakalı yeni bir fikir atıldığında hemen karşı görüş bildiren, her düşünceye bir kulp takan. Genel olarak işleri zorlaştırdığı için sevilmeyen karakterde kişilerdir.

Ortama göre karakter değiştirenler: İkili sohbetlerde farklı, toplantılarda farklı, patronun yakında farklı davranan ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan çalışan grubudur. Kendi çıkarları için yönetim biriminin yanında sizi güç durumda bırakabilecek yapıda olabilirler.

Çok çalışanlar: Gereğinden ve istenilenden fazla çalışan kişilerdir. Amaçları kısa zamanda göze girmek ve dikkat çekmek olduğundan verilen işleri fazlasıyla yerine getirmekten çekinmezler. Genel olarak yeni işe girmiş olan çalışanlar arasından çıkarlar.

Mutsuzluk abideleri: Şikayet etmekten de öteye gitmiş. Yaptığı her işten mutsuz, tamamen depresyon modunda yaşayan çalışanlardır. Bazılarında mutsuzluk seviyesi üst sınırlardadır, hiç gülmezler ve somurtmak onların tek yaptıkları eylemdir.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar