Evdeki İş

Şu soruyu sormakla yazımıza başlayalım. Eve iş götürmek evden işe sorun getirmek, işten çıkarken iş stresini toplu taşıma araçlarındaki insanlara kusmak. Evdeki işleri iş yerine, iş yerindeki işleri eve taşıyanlar için kötü haberlerimiz var. Çoğunlukla stresli ve çalışma koşulları iyi olmayan şirketlerde çalışan personeller, iş yerlerindeki memnuniyetsizlik nedeni ile eve iş götürebilmektedir. Evdeki iş belli bir süre sonra iş yerinden gelen talepler doğrultusunda içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olabilmektedir. Siz çalışmalarınızda eve iş getirerek iş yerinin sorunlarını eve taşımakla yaşam alanlarınızı daraltırsınız. Bu yüzden ev ve iş yeri psikolojisi birbirinden keskin bir çizgi ile ayrılması gerekmektedir.

İş yerinizde sorunları belli bir alandan başka bir alana taşımak size bir yükten daha fazlasını getirmeyecektir. Ev alanları daha çok dinlenmek ve iş stresinden uzak durmanızı sağlayacak alanlardır. Evinize sorun taşıyarak hem kendi moralinizi hem de başkalarının moralini bozarak kısa bir süre sonra içinden çıkılmaz bir hale imza atamaya başlayabilirsiniz. Eğer ev ve iş yeri arasında giden yolculuk esnasında iyi gitmeyen ve kötü giden bir takım durumlar varsa yapılacak en kestirme yol şüphesiz bu yolu değiştirmektedir. Her zaman yeni bir iş ortamı ve yeni insanlar kurumsal saygın firmalar size eve iş götürme fikrinden caydırabilir. Hemen yeni bir iş bulma yolunda adımlarınızı atmanız sizi bir nebzede olsa rahatlatacaktır.

Unutulmaması gereken hususlardan biri de gözünüzde büyütüp, içinizde çığ gibi büyüyen sorunların aniden kesilip atılmasının canınızı acıtacağını düşünenler için daha iyi bir haberimiz var. Bu bekleyiş bu telaş emin olun son bulduğunda, küllerinizden yeniden doğduğunuza şahit olacaksınız. İşten ayrılma bir işi bulmak kadar doğal bir süreçtir. Bu süreçte ilk yapılması gereken de nitekim iyisi ile kötüsü ile geçmişi kapalı kapılar ardında bırakmak. Bunu başardığınız sürece, hayatınızda yepyeni bir sayfaya başlayacaksınız. Evinize iş stresi değil belki de yaşanan güzellikleri, vefa, sevgi ve saygıyı getirirsiniz. Eve iş getirmek işe evden sorun getirmemek için mutlaka değişim şarttır.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar