Ana SayfaMakalelerGüvenlik İş İlanlarında Yükselme

Güvenlik İş İlanlarında Yükselme

Güvenlik iş ilanlarında son dönemlerde ciddi anlamda artışlar söz konusu olmaktadır. Güvenlik iş ilanlarının yaygın olma nedenleri arasında son dönemde pek çok sektörün cazibe merkezi haline gelmesidir. Büyük ve orta ölçekli şehirlerde AVM ya da turizm inşaat alanında faaliyetlerin gelişmesi sonucunda özel güvenlik kavramı, danışman, danışma görevlisi, karşılama elemanı, kimlikli ya da kimliksiz güvenlik görevlisi, silahlı güvenlik personel arayışında da artış gözlenmeye başlanmıştır.

İyi bir güvenlik görevlisi olmak için yapmanız gereken tek şey, herhangi bir güvenlik eğitim hizmeti veren bir kursa yazılmanız ve yapılacak olan sınavdan başarılı olarak geçmeniz gerekmektedir. Güvenlik iş ilanlarına başvuru yapmadan önce bu aşamaların en az birine cevap vermeniz gerekmektedir.

Güvenlik İş İlanları Çalışma Alanları Nerelerdir?

Güvenlik iş ilanları çalışma alanları farklılık göstermektedir. Genellikle çalışma sistemi 12/24, 12/36 şeklindedir. Hastane ve AVM projelerinde vardiya sistemi bulunmaktadır. Bu şekilde çalışma saatleri 8 saattir. Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışacak adaylar, silahlı ve silahsız güvenlik projelerinde yer alabilmektedir.

Silahlı projeler genellikle; iş merkezleri, holdingler, plazalar, bankalar, hastaneler, belediye ve parklardır.

Silahsız projeler ise; site yönetimi, bina, iş merkezi, AVM’ler, fabrikalardır. Turizm ve fuar alanlarında da güvenlik alanında iş bulmak mümkündür. Organizasyon, konser ve maçlarda da part time güvenlik iş ilanlarında çalışmak mümkündür.

Güvenlik Görevlisi Maaşları Ne Kadardır?

Güvenlik Görevlisi olarak çalışacak adayların maaş skalası proje bazında, silahlı ve silahsız güvenlik projelerinde değişiklik göstermektedir. Genel olarak Güvenlik Görevlisi maaşları 1650 TL ile 2600 TL arasında değişmektedir. Sizde Güvenlik iş ilanlarına başvuru yapmak istiyorsanız isbul.net güvenlik iş ilanlarına başvurularınızı yaparak hemen iş aramalarınızı sonlandırabilirsiniz.

Güvenlik Görevlisi olarak çalışmak isteyen adayların 5188 sayılı kanun gereği gerekli prosedürleri yerine getirmeleri gerekmektedir. İş aramalarınızı isbul.net üzerinden anahtar kelime olarak Güvenlik Görevlisi yazarak il seçerek kolayca filtreleme özelliğini kullanarak iş aramalarına hemen başlayabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar