Ana SayfaHaberlerTürk ve Amerikalı İşadamları Buluşuyor

Türk ve Amerikalı İşadamları Buluşuyor

ABD ve Kanada da yaşayan TÜRK iş adamları Türk-Amerikan İş Kalkındırma ve Geliştirme Konseyi’nin (TABID) düzenlediği 1. Kuzey Amerika İş Adamları Buluşması’nda bir araya geliyor. 400 iş adamı sektörel konularda görüş bildirecek.

Programda bir konuşma yapan Başkanı Rızanur Meral, ABD’de bulunan işadamlarına özellikle Meksika ve Kanada ülkelerini yatırım konusunda hedef olarak gösterdi. İş adalarının hem TÜRK hem ABD kimliklerini kullanarak başka ülkelerde yatırım yapmalarını düşünmesini istedi.

ABD ekonomisinin güçlü kalmaya devam edeceğini söyleyen Tuskon Başkanı katılımcılara şunları şöyle dedi: Sizler daha çok gençsiniz dünyada çok küçük ABD etrafındaki farklı ülkelerde yatırım arayışına gire bilirsiniz. Bunun için ülkeleri gezip yatırım fırsatlarını iyi kollamanız gerekir. Bu konuda TUSKON olarak elimizden gelen desteği sizlere sunmaya hazırız.

TABID Genel Başkanı Celil Yaka ABD ve Kanada genelinde 400’e yakın işadamının bir araya gelerek yatırım konusunda görüş alışverişinde bulunduğunu söyledi. Programın kapsamında Amerika’nın değişik bölgelerinden ve Kanada’dan gelen konsey temsilcileri bulundukları bölgelere dair genel bilgiler ve iş potansiyelini anlatan birer sunum yaptılar.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar