Ana SayfaHaberlerSüleyman Demirel Üniversitesi 80 İşçi Alımı Yapacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi 80 İşçi Alımı Yapacak!

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, Süleyman Demirel Üniversitesi’ne 80 işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Üniversitede çalışacak adaylar için şimdiden duyurulur. Alınacak pozisyonlara ilişkin şartlar ise belli oldu.

Süleyman Demirel Üniversitesi 80 İşçi Alımı Başvuru Şartları

Süleyman Demirel Üniversitesi 80 geçici işçi alımı için öğrenim durumu şartı olarak yalnızca okuryazar koşulu belirtiliyor. Bu duruma göre en az ilkokul mezunu adaylar ilanlara başvuru yapabilecek. İşçi alımı beden işçisi meslek tanımıyla yapılacak ve herhangi bir sertifika, deneyim şartı ilanda belirtilmedi. 80 işçi alımının 4’ü için sadece kişisel durumu engelli olanlar ve 2’si için de eski hükümlü veya terör mağduru olanlar başvuruda bulunabilecek. Başvuru tarihleri belli oldu.

Başvuru Tarihleri Açıklandı!

İşçi alımı geçici süre için yapılacak ve başvurusu kabul edilen işçiler 3 ay süreyle Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı İşleri Ve Teknik Daire Başkanlığı hizmetinde çalışacak. Devlet Personel Başkanlığı Süleyman Demirel Üniversitesine 80 işçi alımı yapılacağını duyurdu. Süleyman Demirel Üniversitesine yapılacak işçi alımı 74 geçici işçi, 4 engelli geçici işçi ve 2 eski hükümlü ve terör mağduru geçici işçi dağılımıyla yapılacak.

Başvurular 9 Kasım – 18 Kasım 2016 tarihleri arasında alınacak.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar