Ana SayfaMakalelerİş İlanlarına Mobilden Daha Hızlı Başvuru Yapabilirsiniz

İş İlanlarına Mobilden Daha Hızlı Başvuru Yapabilirsiniz

İş ilanlarına mobil platformlar üzerinden daha hızlı ulaşabilirsiniz. Çünkü PC üzerinden başvuru yaptığınız ilanları her seferinde görüntülemek oldukça zordur. Özellikle mobil uygulamaları cep telefonlarınıza indirdiğinizde anlık bildirimlerle hangi firmanın başvurularınızı görüntülediğini kolayca görebilirsiniz. Mobil uygulamalarının getirdiği avantajlar oldukça yüksektir.

Eğer hali hazırda akıllı bir telefonunuz varsa ya da tabletiniz varsa iş aramalarınız için mobil uygulamayı tabletinize ya da cep telefonuna indirerek iş aramalarınızı daha hızlı ve pratik bir hale dönüştürebilirsiniz. Mobil platformlar üzerinden daha hızlı işlem yapmak size zaman kazandıracağı gibi gereksiz formları doldurmaktan da alıkoyacaktır. Peki, mobil uygulamalar ile masaüstü uygulamaların arasında ne gibi farklılıklar var?

Mobil Uygulamalarda Daha Hızlı Özgeçmiş Oluşturabilirsiniz

Mobil uygulamalarda hızlı özgeçmiş oluşturabilirsiniz. Bu uygulamalar tamamıyla kullanıcılar için kolay yöntemlerle oluşturulmuştur. Üyelik oluşturmak, hesap oluşturmak, özgeçmiş doldurmak, fotoğraf yüklemek ve güncel iş ilanlarına başvuru yapmak, başvuru yapılan ilanların detaylarına firma bilgilerine ulaşmak, size uygun iş ilanlarının listelendiği sahaları görmek, başvurunuzun incelenip incelenmediğini kontrol etmek, anlık bildirimler almak vs. gibi pek çok avantaj sağlamaktadır.

Mobil uygulamalar sayesinde en yeni ve en güncel iş ilanlarını her daim yanınızda taşıma fırsatı bulursunuz. Sabahları işe giderken, ya da yolculuk esnasında cep telefonlarından aradığınız iş ilanlarını listelemeniz oldukça kolay ve basittir.

İsbul.net mobil Uygulamalarımızı İndirdiniz mi?

İsbul.net mobil uygulamalarımızı henüz indirmediyseniz hemen marketinize isbul.net yazarak, ya da tarayıcınızda üst eklenti olarak gelen uygulamamızı indirin barına tıklayabilirsiniz. Mobil uygulamaları hem IOS kullanıcıları için hem de Android kullanıcıları için ayrı ayrı ve özenle hazırlanmıştır. Kullanışlı ara yüzü sayesinde iş aramalarınızı daha hızlı yaparak aradığınız iş ilanlarına hemen ulaşarak başvurularınızı yapabilirsiniz. Özgeçmişinizin güncel kalmasını ve firmalar tarafından görüntülenmesini istiyorsanız telefonunuzu sallayarak özgeçmiş tarihinizi kolayca güncelleyebilirsiniz.

Mobil uygulamalardan kolayca iş bulacağınıza ve ne kadar pratik ve kullanışlı olduğunu uygulamaları indirdiğinizde sizler de farkına varacaksınız. Hemen marketinizden isbul.net uygulamasını indirerek iş aramalarınıza başlayabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar