Ana SayfaHaberlerGümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Alımı Başvuruları Başladı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Alımı Başvuruları Başladı

Şubat 2017 yılının başlarında açılacak kadrolar ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı memur alımları yapılacağı söz konusu olmuştu. DPB’nin resmi internet sitesinden 26 Ocak’ta Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na memur alınacağına ilişkin duyuru yapılmıştı. Bu durum kapsamında alımı yapılacak olan memur sayısına ilişkin bilgilerde netlik kazanmaya başladı. Aynı zamanda memur alımlarının hangi melek grupları ve hangi branşlarda alınacağı da ilan edildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Toplam 76 Memur Alacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 76 memur alımı başvuruları başlıyor. Bu duruma göre Gümrük ve Ticaret Bakanlığı toplam 76 memur alımı gerçekleştirecek. Alınacak personellerin hangi branşlarda olacağı ise belli oldu.

Alım Yapılacak Personel Sayısı Belli Oldu

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı memur alımına ilişkin olarak aşağıda yer alan memur kadrolarındaki boşluklar doldurulacaktır.

9 Satış Memuru
19 Anbar Memuru
15 Veznedar
10 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi
5 Mühendis İnşaat, (Makine, Elektrik, Harita)
1 Tekniker
6 Kimyager
11 Şoför alımı yapılacaktır.

Memur Alımı Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Memur alımlarına ilişkin başvuru tarihleri ise belli oldu. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı memur alımı ilanına başvurular 1 Şubat – 10 Şubat tarihleri arasında alınacaktır. Sözlü sınavlar ise 24 Nisan – 28 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuruların esnasında gecikme yaşamamak için önceden gerekli olan tüm evrak ya da başvuruya ilişkin bilgilerin hatasız ve eksik girilmesi gerekmektedir.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Öne Çıkanlar

Son Yorumlar